Kalender viser i dag 2. december, og det betyder, at det er blevet tid til endnu en omgang jul i Unisport. Denne gang er Jakob værten i studiet, og ude på banen er der dømt overligger-konkurrence, hvor Jakob og Joltter udfordrer hinanden, hvor der er en ganske særlig gave til taberen..

I dag runder vi den 2. december, og det betyder, at det er blevet tid til at åbne endnu en låge i vores julekalender Jul i Unisport. Vores to værter Jakob og Joltter har masser af fodbold og jul i ærmet, og i dag er ingen undtagelse.

Det er Jakob, der kan byde velkommen i studiet og han starter med at se nærmere på dagens store nyhed, hvilket er den helt nye Adidas F50 Adizero skind, der er blevet lanceret i næsten helt hvid version.

Det er jul i Unisport, og hvis du gerne ville følge med i alle afsnit af vores video-julekalender, så kan du se mere lige her

Men man kan ikke holde en fodboldelsker som Jakob i studiet, og derfor drager han også ud på banen for at tage kampen om mod hans yndlingsmodstander: Joltter. De to udfordrer hinanden i den store overligger-konkurrence, hvor det som navnet antyder gælder om at ramme overliggeren flest gange.

Det er til gengæld ikke kun æren, der er på spil i konkurrencen. Den spiller, der rammer overliggeren færrest gange er ikke helt overraskende taber af konkurrencen, og det markeres med en ganske særlig t-shirt, der tydeligt markerer styrkeforholdet.

Det er jul i Unisport, og hvis du gerne ville følge med i alle afsnit af vores video-julekalender, så kan du se mere lige her

Hvem det er, der bliver dagens store taber, og hvor mange gange Jakob og Joltter kan formå at ramme overliggeren kan du se lige her. Så hvis du endnu ikke er i den helt rette julestemning og gerne vil komme det hurtigst muligt, så er det bare med at se med lige her.

I denne anden omgang af Jul i Unisport ser vi nærmere på Adidas F50 Adizero, og så er der for alvor dømt overligger-konkurrence. Hvad synes du om den nye Adidas F50 Adizero helt i hvid? Og hvad synes du om dagens store overligger-konkurrence? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.