Kalenderen har nu rundet den 1. december, og dermed er det på rette tid at komme i julestemning. Fra i dag og helt frem til juleaften hjælper vi julestemningen lidt på vej ved at levere et afsnit hver dag af jul i unisport, der selvfølgelig handler om fodbold.

Det er endelig blevet den 1. december, og dermed nærmer juletiden sig nu for alvor. Med kun 24 dage til juleaften er det ikke for tidligt at komme i den helt rette julestemning, og det vil vi her i Unisport i hvert fald gerne gøre vores til. Derfor kan vi nu præsentere første ud af 24 afsnit i jul i Unisport.

Det bliver vores glade WebTV-værter Jakob og Joltter, der i hele december kommer til at storme rundt for at lave god og underholdende video-episoder, der fornener to ret så glimrende ting: jul og fodbold.

Det er jul i Unisport, og hvis du gerne ville følge med i alle afsnit af vores video-julekalender, så kan du se mere lige her

Hvad de to fodboldnørder har fundet på, kan du finde ud af hver eneste dag frem til jul, men vi kan i hvert fald godt garantere for, at det ikke bliver kedeligt. Der er masser af spændende udfordringer, top 5, fraklip og andet godt på vej.

I første omgang har Jakob og Joltter været ude for at købe et juletræ, og det skal selvfølgelig dekorers. Og det kommer nok ikke som nogen overraskelse, at det julepynt de har valgt er ja... fodboldrelateret.

Det er jul i Unisport, og hvis du gerne ville følge med i alle afsnit af vores video-julekalender, så kan du se mere lige her

Hver eneste dag frem til jul kan du følge med i jul i Unisport, der er en WebTV-julekalender, der har to fokusområder: jul og fodbold: Glæder du dig til at finde ud af, hvad Jakob og Joltter finder på? Og er du allerede i julestemning? Vi hører meget gerne din kommentar her, på Facebook og på Twitter.