Vi nærmer os hastigt den 1. december, og til alle de, der forståeligt nok endnu ikke har styr på julegaverne kommer der her endnu et tilbud. Vi har nemlig sænket prisen på Nike Incyte fodbolde, så du sparer 25%.

Det er ved at være lige op over. Den 1. december nærmer sig nu med hastige skridt og julestemningen stiger i takt med, at kalenderen nærmer sig årets sidste måned. Står du og mangler lidt inspiration til julegaver, så har vi endnu engang disket op med et juletilbud og i dag er der Nike Incyte fodbolde på tilbud.

Nike Incyte er fodbold i absolut verdensklasse, og det er langt fra tilfældigt, at den bliver foretrukket i nogle af verdens førende ligaer, hvor de største stjerner spiller. Hvad enten det er Premier League, Serie A eller La Liga, så er det Nike Incyte fodbolden, som de 22 spillere hver uge kæmper om.

Er dagens julegavetilbud noget for dig, så kan du se meget mere lige her:

Som med så meget andet Nike producerer, starter det hele med designen, der på Incyte ikke blot tjener et æstetisk formål. Det er nemlig et teknologisk tiltag for sig, da de grafiske detaljer og iøjnefaldende farver har til opgave at stimulere dit perifere syn. Det vil med andre ord sige, at du bør spotte bolden ude af øjenkrogen og få lettere ved at fornemme og opsnappe den chancegivende aflevering. Hvad enten det er den farverige Hi-Vis farvevariant eller den mere traditionelle hvide farvevariant.

Er dagens julegavetilbud noget for dig, så kan du se meget mere lige her:

Det yderste lag på bolden er lavet af et materiale, der hedder polyethylen, der ophober energi ved kontakt og frigiver det, når bolden slipper støvlen, hvilket giver dine skud ekstra kraft. Derudover er de geometriske paneler designet sådan, at trykket på bolden fordeles jævnt og det gør derfor Nike Incyte en af de mest pålidelige bolde på markedet, da du får et ensartet træf på bolden, uanset hvor du rammer den.

Er dagens julegavetilbud noget for dig, så kan du se meget mere lige her:

Noget af det vigtigste som fodboldspiller er at have en god bold at arbejde med, og med denne Nike Incyte fodbold kan man næsten ikke få en bedre fodbold til ens udfoldelser. Fodbolden skal helt sikkert nok vække begejstring under juletræet.

Dagens tilbud er den eftertragtede Nike Incyte fodbold, hvor der i 24 timer er en besparelse på 25%. Hvad synes du om fodbolden? Og hvilken fodbold er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.