Vi nærmer os hastigt den 1. december, og til alle de, der forståeligt nok endnu ikke har styr på julegaverne kommer der her endnu et tilbud. Vi har nemlig sænket prisen på Nike og Adidas klub benskinner, så du sparer 30%.

Det er ved at være lige op over. Den 1. december nærmer sig nu med hastige skridt og julestemningen stiger i takt med at kalenderen nærmer sig årets sidste måned. Står du og mangler lidt inspiration til julegaver, så har vi endnu engang disket op med et juletilbud og i dag er der Nike og Adidas benskinner på tilbud.

Hvis dagens tilbud er noget for dig, så kan du se meget mere lige her:

Det gælder nemlig om at beskytte sine skinneben godt og grundigt, så man ikke får spark, slag og andre ubehageligheder lige der, hvor det gør mest ondt. Det kan gøres med stil med Manchester United, FC Barcelona og Real Madrid benskinner. En gave, der nok skal glæde en passioneret fan.

FC Barcelona og Manchester United benskinnerne er af modellen Nike Mercurial Lite, der er den nye skinne i den super populære Mercurial kollektion, hvor de tidligere modeller også har været i topklasse. Benskinnen udmærker sig ved at sidde godt og tæt til benet, samtidig med at den yder en god beskyttelse.

Hvis dagens tilbud er noget for dig, så kan du se meget mere lige her:

Er man ikke så meget til hverken FC Barcelona eller Manchester United, men er fan af Real Madrid, så har Adidas også leveret varen i form af en benskinne, der udmærker sig ved at være af rigtig god kvalitet udover at se godt ud.

Benskinnerne fås både i børne og voksenstørrelser, så uanset hvor store eller små ens skinneben er, så kan man få den maksimale beskyttelse. Dermed kan man være helt klar til når sæsonen går i gang igen.

Dagens julegavetilbud er elegante og lækre benskinner fra Nike og Adidas til både Manchester United, FC Barcelona og Real Madrid. Hvad synes du om benskinnerne? Og hvilken klub er din favoritklub? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.