Adidas har sat sig ned med den brasilianske stjerne Lucas Moura for at snakke om den nye Adidas F50 Adizero, og det virker til, at Paris Saint-Germain profilen er rigtig glad for sine nye støvler.

Den nye Adidas F50 Adizero har fået en forrygende start på tilværelsen på fødderne af nogle af de største stjerner i verden, og en af de spillere, som allerede har haft fornøjelsen af at spille med den nye støvler er brasilianske Lucas Moura.

Den hurtige PSG-profil har Adidas haft en snak med om den nye Adidas F50 Adizero, for at spørge lidt ind til brasilianerens mening om den nye støvle. Ikke helt overraskende er Moura meget imponeret, og du kan se og høre, hvilke tanker han har gjort sig om den nye Adizero.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i den nye Adidas F50 Adizero, så kan du se meget mere lige her:

Vi kan godt afsløre, at specielt farven virker til at vække begejstring hos Lucas Moura. Han er ikke brasilianer for ingenting, og han fortæller, hvordan farverne minder ham om et karneval i Rio fuld af fest farver og masser af gang i den.

Den nye Adidas F50 Adizero er designet til at være hurtig i alle spillets facetter. Ligesom Lucas Moura er det. Og med imponerende 150 gram i udgaven med mikrofiber, så er der tale om en af de letteste støvler, der nogensinde er produceret.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fingrene i den nye Adidas F50 Adizero, så kan du se meget mere lige her:

Særligt støvlens vægt er også noget, som har imponeret Lucas Moura, og som han snakker åbent om i videoen. For ham handler fart om at føle sig hurtig og kunne spurte uden at have følelsen af at man bliver holdt tilbage.

Den nye Adidas F50 Adizero har fået en rigtig god start på tilværelsen og adskillige spillere virker allerede til at foretrække støvlen. Hvad synes du om den nye Adidas F50 Adizero? Og kan du bedst lide den blå eller den orange farvevariant? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.