Over den seneste tid har vi kunne se Mario Balotelli spille i sine Nike CTR360 Maestri III, som han dog enten har blackoutet eller tapet Nike-logoet over på. Det skyldes, at Balotelli pt. er i kontraktforhandlinger, og at vi måske kommer til at se Super Mario i andre støvler ganske snart.

Italienske Mario Balotelli er altid god for at vække opsigt, og i de sidste par uger har den livlige italiener sat fokus på sine støvle - han har nemlig først skjult Nike-swooshen på sine CTR360 Maestri III med tape for sidenhen at blackoute dem helt i både i weekenden og gårsdagens CL-kamp mod Ajax.

Det skyldes, at Balotellis kontrakt med Nike snart udløber, hvorfor der er opstået kamp om superstjernens signatur. Balotelli er en spiller, der virkelig sender et statement at have i sine støvler, så signalværdien for de forskellige mærker ville være stor ved at skrive med ham.

Flere store mærker meldes da også interesserede - for ud over, at Nike gerne vil forlænge med Balotelli har også både Adidas, Warrior Sports og Puma meldt deres interesse. Angiveligt skulle der ligge et stort tilbud på omkring 400 mio. kr over 10 år klar til Balotelli fra både Adidas og Puma - og mon ikke også Warrior Sports ville gå langt for at få en karakter som Super Mario?

Uanset hvem der løber med Balotellis underskrift er de dog sikre på at at få en spiller, der skaber overskrifter. Ikke nok med at han scorer en masse mål, så er han naturligvis kendt for sine sjove indfald på og uden for banen. Hvem husker ikke hans camouflagefarvede bil (...og ATV og jumpsuit), hans kælegris kaldet Super samt naturligvis "Why Always Me"-trøjen fra derbyet mod Manchester United.

Skulle Mario Balotelli beslutte sig for at skifte kunne det godt blive tæt løb mellem Adidas og Puma, da begge har stærke forhold til Balotellis to hold - AC Milan og Italien. Hvem det så bliver, må tiden vise - og hvem ved, måske kommer der et helt tredje mærke i spil?

Om ikke andet ser det ud til, at der er nyt på vej for Balotelli, der længe har spillet i CTR360 Maestri - også selv om Nike prøvede at få ham til at hoppe i Hypervenom, da den blev lanceret. Balotelli har dog insisteret, og mon det kan være en af årsagerne til kontraktproblemerne?

Hvad tror du, vi kommer til at se Mario Balotelli spille med i fremtiden? Bliver det Nike, Adidas, Puma eller Warrior Sports - eller måske et helt femte mærke? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder.