Julen nærmer sig og en fast tradition i mange hjem er at give adventsgaver. Det kan være noget af en opgave at finde på gode gaver, men vi hjælper gerne til og har pakket nogle lækre og attraktive pakker til den sande fodboldfan.

Der er ikke lang tid til, det hele går i gang, juleræset. På søndag er det ikke kun 1. december, det er også første søndag i advent og i mange familier rundt omkring i Danmark bliver det fejret med gaver. Og sidder du og grubler over, hvad du kunne give fodboldfanen, så har vi sammensat et par gaver til den store entusiast.

Mangler du adventsgaver? Du kan finde alle vores adventspakker lige her.

Der skal helt sikkert nok sidde en masse Barcelona fans rundt omkring, som elsker at se Messi, Xavi og Iniesta vise, hvor legende let fodbold kan se ud. Vi har sammensat en adventspakke med en elegant trænings-t-shirt, en lækker track top, et smart badehåndklæde og en flot fodbold. Køber du den samlede adventspakke så er der 19% at spare i forhold til vejledende udsalgspris.

For hver Barcelona skal der nok også sidde en Real Madrid-fan. Rivaliseringen mellem de to klubber strækker langt ud over Spaniens grænser, og enten er man til Madrid eller til Barcelona. Støtter man Cristiano Ronaldo og de andre stjerner, så har vi sammensat en pakke med en elegant track top, en varm hue, et beskyttende halstørklæde og ikke mindst en smart fodbold. I forhold til vejledende udsalgspris er der 14% at spare.

Mangler du adventsgaver? Du kan finde alle vores adventspakker lige her.

Engelsk fodbold er ikke uden grund ekstremt populært og især Manchester United nyder godt af at have mange fans rundt omkring. Er man trofast støtter af the red devils, så er der også masser af gode sager at bruge som adventspakker. Vi har sammensat en pakke bestående af en behagelig track top, en let og elegant trænings t-shirt, et par boxershorts samt ikke mindst et par smarte Nike fan handsker. Nupper man alle fire dele på en gang, så er der 16% at spare i forhold til vejledende udsalgspris.

Vi har til gengæld heller ikke glemt de mange Liverpool fans, der er, og som lige for tiden nyder godt af fremragende spil fra Merseyside-klubben. Daniel Agger har sammen med resten af truppen godt styr på sagerne, og hvis du kender en Liverpool-fan, så skal den pakke vi har sammensat nok vække begejstring. Der er en smart trænings sweatshirt, en komfortabel trænings t-shirt et stort badehåndklæde og et behageligt fleecetæppe i pakken. Snupper du det hele er der 12% at spare i forhold til vejledende udsalgspris.

Mangler du adventsgaver? Du kan finde alle vores adventspakker lige her.

Hvis man ikke har noget specifikt favorithold, eller det ikke er i blandt vores sammensatte pakker, så er der også råd at hente. Vi har sammensat en pakke til den dedikerede og seriøse fodboldspiller, som gerne vil have noget af markedets bedste udstyr. Med et par avancerede Trusox strømper, et par eftertragtede Adidas Condivo træningsbukser, en varm Premier Sock Tape Halsedisse og en Select Brilliant Super fodbold, så er der masser af udstyr til at dygtiggøre sig med. Køber du pakken samlet er der 34% at spare i forhold til vejledende udsalgspris.

advenstgave, pakke, jul, gave, unisport, unisportstore

Allerede på søndag er det både 1. december og 1. søndag i advent, og hvis du gerne vil glæde en rigtig fodboldfan med en masse lækkert udstyr, så har vi sammensat et par lækre adventspakker. Hvilken adventspakke ville du helst have? Og hvem er dit yndlingshold? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.