Vi åbner op for endnu flere godter i julegavetilbuds-posen, og denne gang er der godt nyt til alle de mange Manchester United og FC Barcelona fans. Vi har nemlig sænket prisen på elegante sokker med klubbernes logo, så du sparer 40%.

Der er snart ikke flere dage tilbage i december, og dermed rykker julen nu for alvor tættere og tættere på. Det er selvfølgelig ikke gået vores julenæser forbi her i Unisport, og vi har derfor kigget lidt på vores varer for at finde endnu et godt julegavetilbud.

Vi har grubliet lidt og vurderet, at Manchester United og FC Barcelona fans skal forkæles lidt i dag, og derfor kan du i 24 timer spare 40% på strømper med de to klubbers logoer på. Så kender du en ægte fan, så er der her en blød pakke, der nok skal vække begejstring under juletræet.

Du kan se meget mere til dagens julegavetilbud lige her:

Og er man passioneret omkring ens klub, så vil man kunne finde stor glæde og tilfredsstillelse ved at vise ens tilhørsforhold frem til hver en tid. Hvad enten det er derhjemme, i skolen, på arbejde eller til træning.

Sokkerne er lavet af nogle meget lækre materialer, og de er på en gang bløde og behagelige at have på og samtidig så sidder de rigtig godt på foden. Dermed får man ikke kun et par strømper, som kan varme fødderne, men som også er behagelige at have på.

Du kan se meget mere til dagens julegavetilbud lige her:

Der er strømper i vores julegavetilbuds-sæk i dag, og det skal nok vække begejstring, hvis man er fan af Manchester United eller FC Barcelona. Hvad synes du om strømperne? Og kan du bedst lide Barcelona eller Manchester United? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.