Frosten har for alvor fået tag i Danmark, og dagens julegavetilbud er lige noget for sportsentusiasten, der mangler beskyttelse til halsen i den bidende vinterkulde.

Vi er en dag tættere på jul end vi var i går, og derfor skal du da heller ikke snydes for et særdeles godt julegavetilbud, som nok skal få julelysene frem i øjnene på sportsentusiasten. Vi har nemlig i dag tilbud på Craft - Multifunction halsrør, så du sparer 33% i 24 timer.

Hvis dagens julegavetilbud er noget for dig, så kan du se meget mere lige her:

Vinteren nærmer sig nemlig for alvor med hastige skridt, og det betyder, at det begynder at blive koldt i vejret. Det er dog ingen grund til at blive indedøre og med disse lækre Craft halsrør, som fås i tre farver, så er man sikker på at holde varmen, selv når vejret begynder at vise sig fra sin kolde side.

Craft -Zero Extreme Multifunction Halsrør adskiller sig fra en almindelig halsedisse ved, at den er længere og har langt flere mulige funktioner. Du kan lave den til alt fra en bandana, balaclava, ansigtsvarmer, ansigtsbeskytter, hue og flere andre muligheder. Med andre ord er den uundværlig til træningen i kulden.

Hvis dagens julegavetilbud er noget for dig, så kan du se meget mere lige her:

Zero Extreme fra Craft er bedst i temperaturer under 10 grader, da den er med til at holde din krop varm under kolde og ekstremt kolde situationer. Den er perfekt til træning og kamp, men kan også bruges til hverdag til at holde en varm i vinterens løb.

Disse Craft - Zero Extreme Multifunction halsrør er særdeles anvendlige i vinterkulden, og de skal nok sprede varme i en ellers kold tid. Hvad synes du om halsrørene? Og har du prøvet det? Vi hører som altid meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.