PUMA Hacked Pack | Hack spillet

01.04.2019

Skrevet af Claus

Som taget direkte ud af The Matrix, opfordrer PUMA Hacked Pack dig til at hacke spillet og gøre det uventede, som den udvalgte. Få PUMA Hacked Pack hos Unisport og bliv den første til at hacke spillet.

PUMA Hacked Pack

PUMA har allerede lanceret Power Up Pack, men nu er det tid til at bruge kræfterne på at hacke spillet. PUMA Hacked Pack er lavet til opfordre Future og One spillerne til at gøre det uventede og være den udvalgte der tager spillet til det næste niveau.

De nye PUMA fodboldstøvler kommer med et Matrix inspireret grafisk design - til dem af jer, som er for unge til at kende The Matrix, så skynd jer at se de episke film. De er inspireret af en sort skærm og grønne cifre, en ting du ofte forbinder med en hacker.

Fortsættes nedenfor.

PUMA Future Hacked Pack

Future 19.1 kommer med en mørkegrå basisfarve, mens en digital grøn farve giver støvlen et ægte hacker vibe. Den grønne farve er synlig gennem de grafiske camo design, mens det også er synligt gennem NETFIT teknologien på overdelen. PUMA har også tilføjet den grønne farve på snørebåndene, evoKNIT sokken og den helt grønne ydersål, som fuldender designet på Future 19.1 Hacked Pack. Vi kan ikke vente med at se Griezmann, Suárez, Reus og resten af Future holdet hacke sig vej til målet.

PUMA ONE Hacked Pack

ONE 19.1 er lavet i det modsatte design og kommer med den flotte digitale grønne farve som basisfarve. Den sorte camouflage grafik er placeret på midtfoden og vristen, mens det fader ud i Fusefit teknologien, der giver dig mulighed for at gøre snøringen mere personlig. Den ikoniske PUMA Formstripe er også lavet i helt sort, ligesom hælen og sålen, der indeholder nogle vilde grønne knopper. De udvalgte til PUMA ONE bliver Lukaku, Agüero, Balotelli og mange andre PUMA stjerner.

Er du klar til at hacke spillet, ligesom de professionelle? Så køb dine PUMA Hacked Pack eksklusivt fra Unisport i dag - det eneste sted du kan få dem først!


Køb PUMA Hacked Pack her.