Adidas' Samba Package har for alvor vundet popularitet, og sambartymerne spredes hele tiden på fødderne af de største stjerner. Og så er der endnu engang knas med Balotelli og Nike i denne omgang støvlespots.

Endnu en weekend er passeret og efter en landskampspause var der igen gang i de største europæiske ligaer. Det bød på masser af god fodbold og ikke mindst interessante støvlevalg, som vi kigger nærmere på i denne omgang støvlespots.

Yaya Toure (Manchester City) Puma King Sort/Blå/Hvid Vi starter i Manchester hos Citizens, der hjemme udraderede Tottenham med en 6-0 sejr. Yaya Toure var som altid en sikker drivkraft på midten, og han var også godt klædt på i de helt nye Puma King, som blev præsenteret i sidste uge. I den elegante kombination af sort/blå/hvid står de ganske godt til Manchester Citys hjemmebanetrøje.

Mario Balotelli (Milan) Nike CTR 360 Maestri III Custom I sidste uge rundede vi Mario Balotelli, der havde pillet sine Nike mærker af støvler angiveligt på grund af kontraktuenigheder med Nike. I weekenden optrådte han i en helt blackoutet Nike CTR 360 Maestri III, og det virker dermed ikke til, at der er sket en opblødning partnerne imellem - og lurer et støvleskifte i horisonten?

Gareth Bale (Real Madrid) Adidas F50 Adizero Neon/Blå Selvom Gareth Bale lynhurtigt hoppe i den nye, femte generation af Adizero ved lanceringen, valgte han i weekenden at trække i den gamle, neonfarvede fjerde generation. Interessant bliver det at følge, om det er en beslutning han kommer til at holde fast i, eller om han snart er tilbage i sin nye Samba-støvle igen.

Karim Benzema (Real Madrid) Adidas F50 Adizero Orange Karim Benzema havde i sidste uge valgt ikke at skifte sine Adidas F50 Adizero ud, men noget er alligevel sket i ugens løb. I hvert fald spillede han i weekenden i den helt nye og femte generation af Adidas F50 Adizeor i Orange/Sort farvekombinationen.

Gary Cahill (Chelsea FC) Adidas F50 Adizero Blå/Orange/Hvid Det er ikke kun vores egen Jakob, som er svært begejstret for den helt nye Adidas F50 Adizero. Støvlen vokser i popularitet og vi var lidt overrasket over at se Gary Cahil have skiftet sine Adidas Predator LZ II ud med den helt nye Adidas F50 Adizero i farvekombinationen Blå/Orange/Hvid. Hvilket matcher Chelsea-trøjen ganske pænt.

Andreas Cornelus (Cardiff City) Nike Mercurial Vapor IX Gul/Orange Set med danske briller var det en fornøjelse at se Andreas Cornelius i aktion igen. Danskeren har været ude i et par måneder med en ankelskade, men mod Manchester United blev han skiftet ind i de sidste 10 minutter. Den skarpe dansker virker til gengæld ikke til at have skiftet sko, siden han blev skadet. Cornelius spillede i den sommerlige Nike Mercurial Vapor IX Orange/Gul.

Emerson (Corinthians) Adidas F50 Adizero Blå/Orange og Orange/Sort For et par uger siden spottede vi Hernane fra brasilianske Flamengo i den noget unikke kombination af et par Adidas F50 Adizero i blå på den ene fod og orange på den anden fod. Det virker til at have inspireret Emerson fra Corinthians, der i kampen mod netop Flamengo havde samme støvlekombination på. Interessant at se om det bliver det helt nye i Sydamerika.

Manuel Neuer (Bayern München) Adidas Nitrocharge 1.0 Neon Der var storkamp i weekenden i Tyskland, hvor Borussia Dortmund skuffede måtte forlade Westfalenstadion med et 3-0 nederlag til rivalerne fra Bayern München. Målmand Manuel Nuer har uden tvivl været ganske godt tilfreds med at det iført de nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon lykkedes for ham at holde buret rent.

Arjen Robben (Bayern München) Adidas F50 Adizero Orange/Sort/Hvid Den hollandske stjerne Arjen Robben har nok også været ganske godt tilfreds med resultatet og sine nye Adidas F50 Adizero Orange/Sort. Det lykkes for den skarpe hollænder at både at komme på tavlen i lokalopgøret, og spille en rigtig god kamp.

Frank Lampard (Chelsea) Adidas Adipure 11pro II Lilla Det er efterhånden ved at en vane for Frank Lampard at komme på tavlen, og i Chelseas sejr over West Ham noterede englænderen sig for nok en scoring. Dermed har Lampard givet sine nye Adidas Adipure 11pro II en rigtig fin start på tilværelsen.

Endnu en weekend er veloverstået, og der har været masser af god fodbold og masser af støvler at holde øje med: Hvad synes du om denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.