Tirsdag aften var der returopgør i Champions Leagues 1/8-finaler. I Lyon stod kampen mellem Lyon og Roma. Roma havde ikke det bedst tænkelige resultat med sig fra kampen i Rom, da denne endte 0-0. Men det var romerne tydeligvis ligeglade med. De var godt med i kampen og var klart farligst det meste af første halvleg. Efter først at have fået et mål annulleret for et meget tyndt frispark, var det Totti der headede sit hold foran 1-0. Den stilling holdt indtil 1 minut før pausen. Her scorede Mancini rundens i særklasse bedste mål. Med flere smarte finter tørrede han sin modstander fuldstændigt og med sin Diadora - Maximus bankede han bolden op i nærmeste hjørne. Et drømmemål af Mancini som tilskuerne på Stade de Gerland sent vil glemme! Kampen bød ikke på flere scoringer og dermed er Roma lidt overraskende videre til kvartfinalen med samlet 2-0. Klik her og køb Mancinis lækre Diadora - Maximus.