Selv om det er koldt udenfor er der masser af mulighed for at støtte ens klub, og i en ny kampagne tager vi et nærmere kig på, hvordan du kan vise din klubpassion med et par Nike fan-handsker sammen med din klubtrøje.

Fodboldpassion er ikke sæsonbetinget. Det lukker ikke ned, bare fordi sommeren går på hæld, og ens klubhjerte holder ikke op med at banke, bare fordi det bliver en anelse koldt udenfor. Det gælder om at vise ens klubfarver frem lige meget, om det er forår, sommer, efterår eller som nu vinter.

Nike har lavet nogle helt nye fan handsker, som passer godt til vinterens kolde vejr og ens lyst til at vise ens klubfarver frem. Med et smart mønster er handskerne helt unikke og ved at holde dem op mod hinanden kan man stolt vise klubbens navn og mønster frem. I kampagnen kan du se meget mere til de smarte handsker.

Samtidig med et lækkert design er handskerne designet og udviklet til at yde det maksimale i alle situationer. Handskerne er først og fremmest udviklet til at holde dine fingre varme, men samtidig har Nike-ingeniørene gjort deres bedste for, at handsken også kan være anvendelig i det daglige. Handskerne har ribstop nylon ved tommelfingeren, som gør, at man let kan betjene en smartphone uden at skulle tage handsken af.

Handskerne passer sammen med det smarte Nike Compression Mock baselayer, som er udviklet til at man kan holde varmen, når man spiller fodbold og dyrker motion i vinterkulden. Trøjerne er enkle, sidder tæt på kroppen og er udviklet til at lede sved og fugt væk fra kroppen.

Både handskerne og baselayer trøjerne passer sammen med de elegante og moderne hjemme- og udebanetrøjer, som Nike har leveret til en række af de største europæiske klubber. Med kombinationen, handske, baselayer og trøje er der ingen grund til at holde ens passion nede, selvom temperaturene er krøbet godt og grundigt ned mod frysepunktet.

Med denne nye kampagneside kan du komme helt tæt på alt det lækre udstyr, der lader dig vise din klubpassion, og hvis du endnu læser med, så skynd dig at hop ind på kampagnesiden ved at klikke på banneret lige herunder.

nike, fan-handsker, manchester united, barcelona, manchester city, inter, juventus, unisport, unisportstore

Med dette rette udstyr er der alt mulig god grund til at vise ens klubfarver frem hele vinteren, selvom det er koldt udenfor. Hvad synes du om udstyret? Og hvad ville du helst have? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.