Julen nærmer sig, og i den forbindelse kommer vi i den næste tid til at komme med nogle forslag til, hvad du kan lægge under juletræet den 24.december og glæde en sand fodboldfan. Første julegavetilbud er lækkert sengetøj til 199 kr.

Snart er der kun én måned til det er jul, og derfor er det ikke en dårlig idé at være i lidt god tid med julegaverne. Og hvis du vil være sikker på at glæde en fodboldfan med en gave, der kan bruges, så har vi sænket prisen på vores sengetøj til en række af Europas storklubber.

Du kan se mere til dagens julegavetilbud lige her

Sengetøjet har et unikt og smart design, der nok skal glæde en rigtig fan. Med et stort klublogo og klubbens farver kommer ingen til at være i tvivl om, hvilken klub der er yndlingsholdet.

Med sengetøj i klubbens farver kan man være helt rolig ved at falde i søvn om aftenen, og udover at sengetøjet har et smart design, så er det også lavet i nogle af de bedste materialer, der gør drømmene rare og behagelige.

Du kan se mere til dagens julegavetilbud lige her

Vi har et stort udvalg af sengetøj, og hvad enten du er Real Madrid, Barcelona, Manchester United, Juventus, Milan, Newcastle, Arsenal eller Liverpool fan, så burde der være gode muligheder for at falde trygt i søvn om aftenen.

Der er masser af lækkert og smart sengetøj på tilbud, hvis du gerne vil glæde en fodboldfan med en anvendelig gave juleaften. Hvad synes du om sengetøjet? Og hvilket af holdene er din favorit? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.