Hvad enten man holder sig i gang til træning eller blot er ude efter en moderigtig hverdagsbuks, så leverer de største mærker i dag lækre træningsbukser til formålet. Dem tager vi et kig på lige her.

Lad os se det i øjnene - tiden hvor man kunne rende rundt i shorts er forbi. I hvert fald for en stund. I stedet er det nok en rigtig god idé at trække i et par lange bukser, hvad enten man skal til træning eller blot er aktiv i hverdagen. De største mærker kæmper med hinanden om at levere de bedste og lækreste træningsbukser, og vi tager et kig på, hvordan det står til i den kamp.

En af de mest populære træningsbukser er disse Adidas Condivo, der hurtigt er blevet til en modeikon, som tager sig godt ud, hvad enten det er til fodboldtræningen, i skolegården eller på gaden. Træningsbuksen har med enkle midler skaffet sig en trofast skare af fodboldspillere, som bruger disse træningsbukser aktivt.

Hvis du godt kunne tænke dig disse Adidas træningsbukser, så kan du se meget mere lige her

Det er langt fra tilfældigt, at dette par træningsbukser er blevet til det modeikon det er. De har både en rigtig god komfort og et tæt fight. De har lommer i siderne med lynlås, og også langs læggen er der lynlås, så man hurtigt kan trække den over sig, hvis man for eksempel synes at træningen er lidt koldere, end man havde regnet med. Træningsbukserne er lavet i 100% polyester.

Nike vil dog ikke lade Adidas løbe med alt opmærksomheden, og med disse Nike Technical træningsbukser har amerikanerne en kompetant. Træningsbukserne er ikke helt uden grund blevet enormt populære, og hvad enten man træner på kunst eller løber sig en tur, så er bukserne optimeret til at man får mest muligt ud af sin træning.

Hvis du godt kunne tænke dig disse Nike træningsbukser, så kan du se meget mere lige her

Træningsbukserne er direkte udviklet specifikt til fodbold, og derfor er der ikke forstyrrende lommer i siden. I stedet har bukserne et rigtig tæt fight, så de ikke hænger og slasker, når man skal forsøge at præstere det optimale. Træningsbukserne er lavet i 100% Polyester.

Nike bruger lang tid på udviklingen for at skabe unikke og formidable produkter. Det afspejler sig tydeligt i disse Nike Tech Fleece træningsbukser, som er en del af Nikes ekstremt populære Tech Fleece kollektion.

Hvis du godt kunne tænke dig disse Nike træningsbukser, så kan du se meget mere lige her

Træningsbukserne er udviklet til spilleren, der ønsker en lækker blanding af bomuld og polyester. Træningsbukserne er derfor en anelse varmere og blødere end de traditionelle, men samtidig sørger polyesteren for at de er svedtransporterende, hurtigtørrende og perfekte til hårde anstrengelser.

Det kræver både mod og dygtighed at blande sig på et marked, som Adidas og Nike forsøger at slå kløerne i. Men hvis der er nogen, der er klar på opgaven, så er det Puma. Tyskerne har produceret et lækker par populær træningsbukser i den avancerede foundation-kollektion.

Hvis du godt kunne tænke dig disse Puma træningsbukser, så kan du se meget mere lige her

Træningsbukserne er udviklet, så de både har en god komfort og samtidig er praktiske. Træningsbukserne har lommer med lynlås, så når man bruger dem i det daglige kan man være sikker på, at ens ejendele er sikret. Også langs læggen er der lynlås, så man hurtig kan trække dem over sig, selvom man har fodboldstøvler på.

Når de store udenlandske mærker ikke tør, så er det godt at vi har danske Hummel til at være modige og nyskabende. Disse Hummel Team Player Camo træningsbukser kommer helt sikkert til at skille sig ud, hvad enten man bruger dem til træning eller i det daglige.

Hvis du godt kunne tænke dig disse Hummel træningsbukser, så kan du se meget mere lige her

Hvis du vil skille dig ud i mængden, så er dette uden tvivl dit par træningsbukser. De er lavet i et smart og vovet Camouflage-design, og udover et skarpt look er de optimeret til at være praktiske. Træningsbukserne har lommer med lynlås, og de er fremstillet i 100% polyester.

Med træningsbukser fra Adidas, Nike, Puma og Hummel er der nok at vælge imellem, hvis man vil være godt klædt på til træning og i hverdagen. Hvad synes du om træningsbukserne? Og hvilket par er din favorit? Smid gerne en kommentar her, på Facebook og på Twitter.