Unisport Uncut er tilbage, og nok engang sidder Jakob og Joltter klar til at tale om fodbold, gear og hvad der ellers rør på sig. Denne gang er emnet Adidas' nye Samba Pack, AdiPURE 11pro, den nye Adizero og Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy - så kom med til 10 minutters rendyrket støvlesnak.

Uncut-konceptet er ganske simpelt. Vi har droppet de vilde effekter, de hurtige klip og den eksplosive baggrundsmusik, og så har vi tilgengæld skruet maksimalt op for fodboldnørderier og bedt Jakob og Joltter om at være knivskarpe i deres formuleringer og meninger. Denne gang er der intet mindre end 6 farvevarianter på tapetet - og da det er noget der kan tales længe om, er det nok meget godt at vi har sat stopuret til 10 minutter.

Efteråret har budt på en masse støvlelækkerier, hvor både Adidas og Nike har lanceret støvler der virkelig har fået os til at spærre øjnene op med den farverige Samba Pack og den stjerne-inspirerede Vapor IX CR7 Galaxy - og vanen tro snakker vores to støvletossede værter sig igennem de nye fodboldstøvler.

Snakken går naturligvis på de farverige Samba-støvler, hvor både Joltter og Jakob nævner deres favoritter - og især Joltters valg af farve kommer ikke bag på hans medvært.

Samtidig kan du også høre hvad d'herrer synes om den nye Adidas AdiPURE 11pro og Adidas F50 Adizero, som begge blev introduceret med Samba Pack.

Ydermere hiver Jakob og Joltter også Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy op til en vending, og vi kan godt allerede nu afsløre, at tilfredsheden med designet er stor. Men hvad tror vores to værter at CR7-støvlerne har at byde på i fremtiden? Og hvem får ideen om at Nike bør lave en lava-inspireret støvle?

Alt dette og meget mere kan du se i afsnittet lige herover. Og nå ja - der er nogen der er nødt til at kommentere på Joltters overskæg...

Hvad synes du om Adidas' Samba Pack og CR7 Galaxy-støvlen - og hvilket vilde design tager prisen som efterårets flotteste af de støvler vi har på bordet i dag? Del meget gerne dine tanker med os herunder.