Adidas har leveret nogle enkle, elegante og meget afdæmpede track tops til både Argentina, Tyskland og Spanien, og vi tager et kig på trøjerne, der er velegnede til sommerens rolige stunder i Brasilien.

Der skal nok komme masser af gang i den og være liv og glade dage. VM i Brasilien bliver den ultimative fodboldfest og med Adidas farverige Samba Package er stilen lagt for festlighederne. Men fest i tre uger i træk er det nok de færreste, der kan holde til, og med disse Track Tops har Adidas leveret en række trøjer, der ikke skejer ud, men som er enkle, elegante og stilede.

Tyskland er selvfølgelig selvskrevet en trøje, og mon ikke Adidas er stolte over at kunne levere en elegant, enkel og rolig trøje til det tyske landshold. Fodboldpassion er en vigtig del af den tyske identitet og med de tre stjerner over det klassiske tyske fodboldforbunds logo, så er man i hvert fald ikke i tvivl om, at denne trøje tilhører Schweinsteiger, Gomez og hele det tyske folk.

Skal du have den nye Adidas Track Top med det tyske logo, så kan du se meget mere lige her

En duel som man ikke kan undgå at se frem til er tvekampen mellem Spanien og Tyskland. Begge hold er store favoritter, og Adidas har ikke tænkt sig at tage udelukkende den tyske side. Det spanske landshold har også fået en enkel og stilet track top, som de kan iklæde sig, når der bliver for meget fest og farver, og der er brug for ro og koncentration.

Skal du have den nye Adidas Track Top med det spanske logo, så kan du se meget mere lige her

I Brasiliens naboland Argentina har man uden tvivl også store forhåbninger til landsholdet, og de knytter sig nok primærkt til én spiller: Lionel Messi. Han kommer til at være en ombejlet herrer, og hvis han gerne vil holde sig lidt skjult eller undgå at trække for meget opmærksomhed hele tiden, så har også Argentina fået en enkel og elegant track top i sort.

Skal du have den nye Adidas Track Top med det argentinske logo, så kan du se meget mere lige her

Hvad der mangler af farver på de forskellige track tops er der til gengæld på landsholdstrøjerne. Til Tyskland har Adidas leveret en trøje, der er holdt i den klassiske hvide farve, men som har en markant rød vinge tværs over brystet, som udstråler den passion og stolthed, som ligger dybt i landets fodbold-DNA.

Hvis du vil have den nye Tyskland VM-trøje, så kan du se meget mere lige her

Spaniens nye hjemmebanetrøje er også både elegant, enkel og klar til at indtage den store scene. Som forsvarende verdensmestre kommer de spanske drenge unægteligt til at bære store forventninger på skuldrene. Til gengæld er det ikke selvtillid som de regerende europa- og verdensmestre mangler og på trøjen er der guld-detaljer, der meget godt indikerer, hvad Iniesta og Xavi har i tankerne.

Hvis du vil have den nye Spanien VM-trøje, så kan du se meget mere lige her

Det er helt sikkert, at Lionel Messi også vil gøre alt hvad han kan for at gøre Argentina til verdensmestre, og han er blevet klædt godt på til opgaven. Den nye Argentina landsholdstrøje er enkel, elegant og samtidig farverig i den ikoniske kombination af lyseblå og hvid.

Hvis du vil have den nye Argentina VM-trøje, så kan du se meget mere lige her

De nye Adidas Track Tops passer perfekt sammen med de elegante, enkle og meget populære Adidas Condivo træningsbukser, der både er enkle elegane og lavet i nogle af de bedste materialer. Adidas har forsøgt at skabe en buks, der både er behagelig at have på hvad enten det er til træning eller i det daglige.

Hvis du kunne tænke dig et par Adidas Condivo Træningsbukser, så kan du se meget mere lige her

Bruger man træningsbukserne til aktivitet, vil man hurtig komme til at sætte stor pris på at de er lavet i Adidas' ClimaCool materiale. Det sørger for at lede fugt og sved væk fra kroppen, så man opretholder en behagelig temperatur og ikke overopheder.

Med de nye Adidas Track Tops og landsholdstrøjer har Adidas klædt både Brasilien, Argentina og Spanien godt på til VM i Brasilien til sommer. Hvad synes du om trøjerne? Og hvem tror du kommer ti at klare det bedst af de tre? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.