Efter Frankrig i går med en 3-0 sejr spillede sig til Brasilien kan Nike nu løfte sløret for den helt nye landsholdstrøje, som Frankrig kommer til at bære ved VM næste år. Trøjen er enkel, stilet og selvfølgelig holdt helt i blåt, og vi tager det første kig på den nye trøje lige her.

Der er VM fest i Frankrig i dag efter det lykkes at kvalificere sig til VM næste år. For 24 timer så det ellers mere end skidt ud for de vilde drømme om Brasilien. Et 2-0 nederlag i den første kvalifikationskamp mod Ukraine gjorde gårsdagens kamp mere end svær. Det krævede en sejr på Stade de France og den skulle være stor.

Frankrig holdt nerverne i ro og leverede hvad der skulle til. Kampen endte 3-0 til Frankrig, og dermed kunne VM festen bryde løs. Nike besluttede så lige at de også ville bidrage til festen, og det blev med en helt ny og stilet landsholdstrøje, som den blå hær kommer til at bære, når slaget skal slås i Brasilien.

Skal du støtte Frankrig til VM til sommer, kan du se meget mere til den nye trøje lige her - pris 549 kr.

Enkelthed og stil har altid været nøgleord, når den franske landsholdstrøje er blevet designet, og denne gang har Nike gjort deres ypperste for at tilføje nye dimensioner til den altdominerende elegance. Trøjen er holdt i den klassiske blå Frankrig farve, og der er ikke mange forstyrrende elementer på trøjen.

Inspirationen til trøjen har Nike fundet i den sydfranske by Nimes. Rigtige modekendere vil nok genkende navnet som den moderne denims fødeby, samtidig med at det også var herfra at silkesjaler stammede fra, og som blev brugt meget i 1800-tallet. Denne kontrast mellem det rå denim på den ene side og den bløde silke har Nike haft i tankerne med designet af denne trøje.

Vi kommer naturligvis til at kigge meget mere på den nye Frankrig trøje i løbet af dagen for at se nærmere på de mange detaljer og den elegance, som er resultatet af Nikes anstrengelser.

Skal du støtte Frankrig til VM til sommer, kan du se meget mere til den nye trøje lige her - pris 549 kr.

Frankrigs nye trøje bliver spændende at følge, når der til sommer skal være VM i Brasilien. Det er i hvert fald en elegant sag, som Nike har disket op med. Hvad synes du om trøjen? Og tror du, at Frankrig kan gøre sig gældende ved VM? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.