Gør dig klar til sommer | Se de nye trøjer fra Argentina, Colombia & Mexico

19.03.2019

Skrevet af William

Om mindre end tre måneder er der både Copa America og Gold Cup går i gang. I dag præsenterer adidas hjemmebanetrøjerne for Argentina, Colombia og Mexico, der vil blive brugt i disse turneringer. Se de nye trøjer, som Messi, James og Chicharito skal spille med her.

Argentina 2019 Copa America hjemmebanetrøje

Den nye Argentina hjemmebanetrøje vil blive brugt første gang i deres træningskamp mod Venezuela den 22. marts og til sommerens Copa America 2019. For første gang, så er det argentinske flag den helt store hovedperson i designet. Det er stadig med de traditionelle himmelblå striber, men med en stor, hvid midte, så trøjen får nationalstoltheden frem hos dem, der bærer den. Trøjen har de klassiske adidas-striber på skuldrene. Vi kan ikke vente på at se Messi udøve sin magi i denne trøje til Copa America.


Køb Argentina nye trøje her.

Fortsætter nedenfor.

Colombia 2019 Copa America hjemmebanetrøje

Colombias nye uniform er inspireret af landets historie og ikoner. Grafikken er baseret på colombiansk broderi, der er integreret i trøjen med de traditionelle blå og gule farver, der giver et moderne og æstetisk design, som både spillere og fans kan bære. På skuldrene har vi de tre striber i blå og forbundets logo på brystet.


Få fingrene i din Colombia-trøje her

Mexico 2019 Gold Cup hjemmebanetrøje

Wow! En sort hjemmebanetrøje til Mexico. Denne er allerede en stor favorit i Unisport HQ. Trøjen har et design, der er inspireret af den ikoniske Aztec-fodbold, der blev brugt ved VM i Mexico 1986. Grafikken er baseret på tidligere imperier i landet - og derfor den sorte farve. Skuldrene skiller sig ud med de hvide striber og ærmerne har en grøn, hvid og rød kant. Denne Mexico hjemmebanetrøje bliver svær at overgå for modstanderne ved Gold Cup!

Find dine Mexico-trøje her.