Nike har lanceret sidste episode i serien England Matters, og denne gang kommer vi helt tæt på de engelske VM drømme og hører om stoltheden fra stjerner som Wayne Rooney, Ashley Cole, Jack Wilshere og Theo Walcott.

Det var nogle afgørende og skæbensvangre kampe. En plads til Brasilien var på spil. Via en 4-1 sejr over Montenegro og en 2-0 sejr over Polen i de afgørende kampe spillede England sig endeyldigt til VM, og Nike var med hele vejen, hvilket der er kommet en helt ny video ud af, der er sidste afsnit i serien England Matters.

Med over 200 kampe på CV'et, så må man sige, at spillere som Wayne Rooney, Ashley Cole, Theo Walcott og Jack Wilshere ved hvad det vil sige, at trække den hvide England trøje over hovedet. Og hvilket ansvar det indebærer. I videoen fortæller de om, hvor meget succes med det engelske landshold betyder for dem.

Det er til gengæld ikke nogen nem opgave, som venter for de engelske drenge i Brasilien til sommer. Med hold som Tyskland, Spanien, Brasilien og Argentina kommer der til at være masser af verdensklassespillere, der kæmper for i sidste ende at kunne løfte det eftertragtede trofæ. Men ingen tvivl om, at England tror og håber på en triumf. Det skal man ikke se mange sekunder af videoen før står klart.

Det engelske hold er en god blanding af rutine og masser af fornyelse og ikke mindst unge spillere. Træner Roy Hodgson har noget af en opgave foran sig i forhold til at få holdet til at agere i selv de mest pressede situationer, men kan det lykkes er der store ting i vente. I videoen fortæller en af de unge talenter Jack Wilshere om, hvordan især rutinerede kræfter som Wayne Rooney kommer til at have en opgave med at guide de unge spillere.

Videoen er som nævnt tredje og sidste afsnit i serien England Matters, der fokuserer på den engelske stolthed og passion. I sidste afsnit mødte vi stortalenterne Danny Welbeck og Tom Cleverly, som udlever den drengedrømme, som de begge to har delt siden de mødte hinanden som helt unge. I dag er de landsholdsspillere og klubkammerater i Manchester United og hvad det betyder for dem, fortæller de meget mere om.

Det første afsnit i serien var med Arsenal stortalentet Alex Oxlade-Chamberlain og Liverpool-stjernen Daniel Sturridge. Begge er en del af de unge talenter, der kæmper for at komme med til VM i Brasilien og de har noget at have deres drømme i. Begge spillere har bevist, at de har niveauet og kvaliteterne til at være med blandt de allerbedste.

England spiller i aften venskabskamp mod Tyskland, og i den forbindelse har Nike lanceret den sidste video i serien 'England Matters'. Hvad synes du om videoen? Og tror du, at England kan ende med at vinde VM til sommer? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.