Puma King har en unik position på støvlemarkedet, som en af de støvler, der har eksisteret i længst tid. Støvlen har været med i fodboldverden ligesiden 60'erne, og den har i dag udviklet sig til en verdensklasse støvle, som ikke går på kompromis med hverken, komfort, tocuh eller kontrol. Nu er den tilbage i en helt ny farvevariant

Pumas King-kollektionen må siges at være blandt de mest succesfulde og ikoniske gennem tiden, hvor en række af verdens bedste fodboldspillere, har underholdt på grønsværen verden over. Pelé, Maradona og Eusébio er blot få af de legender, der har gjort sit, for at gøre Puma King til det ikon den er i dag.

Nu er kongen så vendt tilbage i en helt nye farvevariant, som nok skal vække begejstring blandt undersotterne. Sort er den dominerende farve på den nye støvle, og det spiller sammen med en blå og en hvid farve, der alt i alt giver en støvle, der både er klassisk, men som også er moderne og nytænkende.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat i den nye Puma King, så kan du se meget mere lige her - pris 1199 kr.

Denne kombination af fortidens elegance og klasse blandet med nutidens teknologier er med til at gøre Puma King til en tilbagevendende klassiker, som man ikke kan komme udenom. Der er en grund til, at den har været på markedet så længe som den har, og ikke har nogen planer om at trække sig tilbage og nyde pensionen.

Puma King har altid været kendt for en ekstremt lækker læderoverdel og på den front er der ikke nyt at berette. Det er et enormt blød kalveskind, som Puma har garvet, således at det føles enormt blødt og smidigt. Derfor er den velkendte komfort nok engang på plads i denne støvle.

Det giver også Puma King et fantastisk, naturligt touch på bolden, som vi er vant til det fra lækre læderstøvler. Det har også været et stort fokuspunkt fra Pumas side af, da de i sin tid i forbindelse med lanceringen af den nye King også også præsenterede deres nye TouchCell.

Puma har til kongestøvlen udviklet en læst, der går under navnet ComfortLast. Som navnet antyder, har komfort spillet en stor rolle, og Puma har i lang tid næret et ønske om, at King skulle passe bedre til alle slags fødder. Læsten er lavet så den i høj grad følger fodens naturlige bevægelser, og det giver en støvle, der ikke går ned på komforten.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat i den nye Puma King, så kan du se meget mere lige her - pris 1199 kr.

Især når man er kongelig skal have beskyttelse. På Puma King finder man en ekstern hælkappe, hvilket tyskerne har valgt efter tæt dialog med nogle af de største stjerner. Hælkappen giver mere stabilitet og beskyttelse omkring hælen, og sikrer derved mod eventuelle spark man måtte få i kampen. Samtidig er det øverste af hælen blevet udstyret med læder for igen at højne komforten så meget som muligt.

På undersiden af støvlen finder man Pumas Pebax-ydersål, der kombinerer lav vægt med stor fleksibilitet. I forhold til knopssystemet har Puma valgt en dobbelt løsning, da knopper både består af aflange og runde knopper. De runde knopper sidder inderst på forfoden, hvilket sikrer et godt, manøvredygtigt greb i banen, når du skal lave vendinger på små områder.

Med den nye farvevariant bringer Puma mere klasse til en i forvejen ikonisk støvle. Alene støvlens levetid borger for kvalitet, og med nogle af de dygtigste ingeniører i verden har Puma skabt en støvle, som er skabt til at levere i alle facetter af spillet.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat i den nye Puma King, så kan du se meget mere lige her - pris 1199 kr.

Puma King har været på markedet i en menneskealder, og den er blevet ved med at fornye sig, så støvlen i dag både ikonisk og fremadskuende. Hvad synes du om Puma King? Og hvad siger du til den nye farvevariant? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.