Puma har givet den lette og stærke Puma King SL en helt ny farveopdatering, så den kan erobre markedet i en elegant kombination af sort, blå og hvid. Støvlen har et look, der nok skal appelere til den klassiske fodboldspiller, og kvaliteter som er både moderne og nytænkende.

Puma har stået med en udfordring med Puma King SL. Hvordan tager man en klassisk og ikonisk støvle, og fastholder dens kvaliteter, men barberer vigtige og essentielle gram af? Svaret på det spørgsmål har Puma arbejdet på i flere år, og det har resulteret i Puma King SL, der nu er tilbage i en helt ny farvevariant.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat i den nye Puma King SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1599 kr.

Ligesom den traditionelle og klassiske Puma King har også letvægtsversionen fået en farveopdatering, der kobinerer farverne sort, blå og hvid. Der er tale om en farvekombination som på en gang er klassisk og hylder Puma Kings lange og gloværdige historie, og som samtidig er moderne og minder om, at støvlen også har en plads i fremtiden.

Puma King SL vejer kun 171 gram og kombinerer det elegante look med en skræmmende lav vægt, der tilsammen giver en uhyre stilet letvægter. For at nå den imponerende lave vægt, har Puma måtte ændre en del ting i forhold til den almindelige model og det skal vi se nærmere på nu for at blive lidt klogere på denne Puma King SL.

Den mest markante ændring er overdelen, der i modsætning til den almindelige Puma King, er lavet i mikrofiber. Det er et japansk firma, der står bag og de har leveret en fantastisk overdel, der besidder nogle af de samme kvaliteter, som læder gør. Forvent dig derfor den samme høje komfort, som vi er vant til fra Pumas side af og et milimeterskarpt touch på bolden.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat i den nye Puma King SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1599 kr.

King SL hører til i Pumas TouchCell, hvor der er fokus på kontrol, touch og komfort. Her kommer den eksterne hælkappe også i spil, der skaber stabilitet omkring hælen for at kunne levere den optimale komfort. Derudover tjener den også et præventivt formål, da hælkappen beskytter den meget sårbare hæl mod slag eller spark bagfra.

Puma King SL fortsætter med AptoLast, som vi kender fra de forrige modeller, til fordel for den nye ComfortLast som vi fik introduceret på den almindelige Puma King. Det har man valgt fordi, at den er mere strømlinet og på den måde egner sig bedst til en letvægtsstøvle. Den ekstremt lette Pebax-ydersål får yderligere støtte af en torsionsbar af nylon henover midterfoden, der sikrer optimal stabilitet.

Knopsystemet på Puma King SL varierer sig også fra det almindelige, da der på dette kun er blevet prioriteret Traction-knopper. De nydesignede knopper giver optimalt greb i banen og fremmer din acceleration. Derudover har man midt på foden fundet plads til en stabiliserende knop, der til forveksling er konisk, hvilket også gør vendinger i fart lettere.

Hvis du godt kunne tænke dig at få fat i den nye Puma King SL, så kan du se meget mere lige her - pris 1599 kr.

Vi har tidligere set Bayern Münchens Dante spille i den lette Puma King SL, og vi kommer til at følge spændt med i, om brasilianeren også kommer til at trække i den nye farvevariant på fødderne i den nærmeste tid. I en elegant kombination af sort, hvid og blå forventer vi, at støvlen kommer til at fremstå meget elegant på banen.

Puma King SL har fået en helt ny farveopdatering og er klar til mere letvægtskvalitet i kombinationen sort, blå og hvid. Hvad synes du om den nye farve? Og kan du bedst lide Puma King SL eller den normale Puma King? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.