Han er et ikon både på fodboldbanen og udenfor banen, og vi har taget et nærmere kig på Cristiano Ronaldos helt nye undertøjs- og sokkekollektion. I en ny kampagne kan du komme helt tæt på det nye lækre undertøj og sokker og få en fornemmelse af de mange forskellige design.

Det er noget af en stjerne, som den danske tøjgigant fra Herning JBS har indgået et samarbejde med. Det er ingen ringere end det måske største fodboldmæssige ikon på denne klode, Cristiano Ronaldo. Real Madrid-stjernen og JBS er gået sammen om at levere en helt ny undertøjs- og sokkekollektion, og i en ny kampagne kigger vi nærmere på det lækre gear.

Undertøjs- og sokkekollektionen skal udstråle og repræsentere den stil og elegance, som efterhånden er blevet synonym med Cristiano Ronaldo. Både når han spiller på banen, men også når han optræder udenfor. Stilbevidst og selvsikker stjæler Ronaldo opmærksomheden lige meget om det er på Bernabeau eller den røde løber.

CR7 Underwear er blevet udviklet i tæt samarbejde mellem JBS, Cristiano Ronaldo og New York designeren Richard Chai. Alt fra udviklingen af designet, farverne og de anvendte stoffer er der blevet taget hensyn til i tæt samarbejde. Med andre ord er intet overladt til tilfældighederne og både Ronaldo og Chai har skabt en undertøjs- og sokkekollektion, som begge kan være særdeles stolte af. Og som byder på et væld af forskelligartede designs.

Med de forskellige serier; basics, fashion og luxury er der undertøj, der passer til enhver smag og ikke mindst pengepung. Kvaliteterne som bliver anvendt til underbukserne er nogle af de bedste på markedet, og der er ikke gået på kompromis hverken med designet eller materialerne. Alt i alt gør det Cristiano Ronaldos undertøjs- og sokkekollektionen til en sikker vinder, når tøjhylden skal fyldes op.

Med den nye undertøjs- og strømpekollektion har JBS, Cristiano Ronaldo og Richard Chai skabt noget unikt og elegant tøj. Det bærer tydeligt præg dels af Richard Chais stilsikre blik for moden og Cristiano Ronaldos unikke og selvsikre stil, og i denne kampagne tager vi dig helt tæt på alt det nye lækre tøj.

CR7, Cristiano Ronaldo, JBS, Richard Chai, undertøj, sokker, unisport, unisportstore

Cristiano Ronaldos samarbejde med danske JBS har kastet en meget elegant og stilfuld undertøjskollektion af sig, og i en ny kampagne kigger vi nærmere på undertøjs- og sokkekollektionen. Hvad synes du om kollektionen? Og hvilket design er du mest til basic, fashion eller luxury? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.