Mario Balotelli spillede i weekenden uden det velkendte Nike swoosh på sine Nike CTR 360 Maestri III, og det har naturligt sat gang i spekulationerne om italienerens støvlefremtid. Det og meget andet er på menuen i denne omgang støvlespots - så lad os få ugen sparket i gang!

Der sidder nok nogen af jer derude, der har lidt fodboldabstinenser. En weekend med landskampe kan hurtig blive meget lang, når de fleste kampe er overstået fredag aften. Men selvom der ikke har været fuldt program i alverdens topligaer har vi observeret masser af spændende støvler på fødderne af alverdens stjerner, og det kigger vi nærmere på lige her.

Philipp Lahm (Tyskland) Adidas Adipure 11pro II Lilla Nok var kampen mellem Tyskland og Italien blot en venskabskamp, men Philipp Lahm virker alligevel til at være klar til VM-slutrunden til sommer. I kampen bar han et par Adidas Adipure 11pro II i lilla fra Adidas' Samba Pack og det er svært at undgå at få øje på. Meget samba var der dog ikke over kampens resultat, der blev 1-1.

Toni Kroos (Tyskland) Adidas Adipure IV hvid/sort OK, vi har vist Toni Kroos' AdiPURE IV før, men tyskeren nægter åbenbart at skifte ud af modellen. Det er ikke alle, der hopper på de nye generations-støvler, ligeså snart de lander, men med introduktionen af den nye 11pro er det nu en to generationer gammel støvle, Kroos spiller i. En oplagt årsag kan være, at han er glad for kængurulæder, som 11pro ikke har - men så kan man vel lave vrøvl ligesom Bastian Schweinsteiger og få sat k-læder på sin 11pro i stedet for Tauruslæder?

Michel Morganella (Palermo) Nike Hypervenom Phantom Custom I den italienske Serie B har der været gang i fodbolden, og selvom det normalt ikke er de tilskuermæssigt mest ophidseende kampe, så fangede Michel Morganella fra Palermo alligevel vores opmærksomhed i weekenden. I kampen mod Reggina havde han et par speciallavede Nike Hypervenom Phantom på fødderne, som man ikke kunne undgå at få øje på. I en klar skrigende gul farve på hele overdelen er de blandt de mest farverige custom-made Nike Hypervenom Phantoms, vi indtil videre har set.

Udai Alsaify (Jordan) Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy Cristiano Ronaldo er et verdensomspændende fænomen, og når han får nye støvler, når det vidt omkring. Udai Alsaify fra Jordan har ikke kun hørt om støvlerne, han har også fået fat i et par, som han spillede med i weekenden. Cristiano Ronaldos niveau har han ikke helt endnu, men man skal jo starte et sted, kan man sige.

Roman Belus, Ruslan Rotan, Yevhen Seleznyov (Ukraine) Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy Og nu hvor vi er ved den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7, så kan vi ikke lade være med at runde Ukraine. Det er ikke til at sige, om landsholdet har været en tur nede i den lokale sportsforretning og få en massiv grupperabat, men i hvert fald var der en sand overlfod af Galaxy på Ukraine-spillernes fødder. Både Roman Belus, Ruslan Rotan og Yevhen Seleznyov havde Cristiano Ronaldos signaturstøvle på fødderne.

Edmar Halovskyi (Ukraine) Adidas F50 Adizero Whiteout Lidt mere opfindsom end sine holdkammerater var Edmar Halovsky fra Ukraine. Han spillede i et par Adidas F50 Adizero whiteout i den forrige generation. Helt hvide støvler kan måske være på vej til at blive en moderne klassiker, og især denne Adidas F50 Adizero har været populær og er det tilsyneladende stadigvæk.

Dusan Basta (Serbien) Adidas F50 Adizero 3.generation Selvom Adidas F50 Adizero netop er landet på markedet i den femte generation, så spotter vi stadig masser af ældre Adidas F50 Adizero. Manden med et af fodboldens mest bestemte navne, Serbiens Dusan Basta (get it?), havde i venskabskampen mod Rusland et par Adidas F50 Adizero på i den tredje generation, som er meget genkendelig med Sprintweb-striben på tværs over forfoden.

Rhayner (Fluminese) Nike GS Gul/Sort Nok er denne støvle efterhånden et par år gammel, men vi ser den stadig i ny og næ. Nike Green Speed blev en af de hurtigst sælgende støvler, da den blev lanceret, og det ikke uden grund. Med en lav vægt, et giftigt udseende og kun 2012 par i verden tiltalte den mange. En af dem som har fået fat på et par af de limited edition støvler er Flumineses Rhayner, og vi kan bare konstatere at vi aldrig helt får nok af at se støvlen på banen.

Tom Ince (England U-21) Warrior Sports Superheat Gul/Blå Fra en gammel model springer vi til en helt ny. Englands stortalent Tom Ince var i weekenden krøbet i den helt nye Warrior Sports Superheat i farvevarianten gul og blå. Støvlen er Warrior Sports nyeste bud på en speedstøvle, og den skillede sig bestemt ud på banen - om man kan lide den eller ej. Vi ser frem til at se meget mere til Superheat støvlen i den nære fremtid.

Jan Mølby (Liverpool FC Legends) Adidas Copa Mundial Sort/Hvid I denne omgang støvlespots skal vi også have en spiller med, vi normalt ikke ser så meget til. Jan Mølby er en legende i Liverpool, og derfor var han selvfølgelig også med en tur i Sydafrika med holdet Liverpool FC Legends. Her viste han lidt af fordums styrke frem, og på fødderne var han trukket i en sand klassiker, der også havde sin storhedstid, dengang Jan Mølby regerede i 80'erne. Adidas Copa Mundial er ligeså meget en legende, som Jan Mølby er det i Liverpool, og derfor var det en fornøjelse at se begge i aktion i weekenden.

Mario Balotelli (Italien) Nike CTR 360 Maestri III Hi-Vis Hvis der er nogen, der kan formå at tiltrække sig opmærksomhed, så er det vidunderbarnet Mario Balotelli. I fredagens venskabskamp mod Tyskland havde han et par Nike CTR 360 Maestri III på fødderne, hvor det klassiske Nike-swoosh var malet over. Det har naturligt sat gang i spekulationerne om Balotelli er på vej væk fra Nike. Der hviskes om både PUMA og Warrior Sports som muligheder for Balotelli, hvis Nike-kontrakten brydes, og det bliver spændende at følge, hvad der sker på den front.

Enner Valencia (Equador) Nike Mercurial Vapor XV 15th Anniversary Limited Edition Vi skal også lige have denne støvle med. Det er den særlig limited edition Nike Mercurial Vapor XV 15th Anniversary, som der kun er lavet 1998 par af på verdensplan. Et af de par har Equadors Enner Valencia, og han er ikke bleg for at vise dem frem i aktion. Det er ikke mange proffer, vi har set i den eksklusive støvle - ud over, naturligvis, Everton's James McCarthy, der har en imponerende Mercurial-samling.

Et af denne uges store samtaleemner er italieneren Mario Balotelli, der måske kan være på vej væk fra Nike. Tror du at Balotteli skifter? Og hvilke støvler tror du kunne passe godt til ham? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.