OK, Danmark skal ikke til VM næste år. Så er det sagt, og dermed også af vejen. Nu starter vejen mod EM2016, og det sker allerede i aften, når Danmark møder Norge. Martin Braithwaite er ikke i truppen, så i stedet sender vi en tanke til ham og udlodder hans signerede landsholdstrøje og fodboldstøvler i en konkurrence i samarbejde med Adidas. Lyder det ikke som en fair aftale? OK, så læs videre.

Når Danmarks landshold tager imod Norges ditto i aften kl. 19.00 på MCH Arena bliver det med blikket rettet mod 2016, hvor EM løber af stablen. Grundet den missede VM-kvalifikation er det nu blevet tid til at landsholdet skal se fremad med de unge spillere i fokus.

En af disse spillere, som formentlig kommer til at gøre sig gældende over de næste par år, er Martin Braithwaite, der spiller i franske Toulouse, som han skiftede til i sommers. Den hurtige offensivspiller fik i år sin debut på landsholdet, og har allerede spillet fire kampe. Men hvilket land fik han debut mod?

Ved du det, og har du en Facebook eller Instagram-profil, kan du vinde Martin Braithwaites signerede landsholdstrøje og hans personaliserede Adidas F50 Adizero. Både trøje og fodboldstøvler er gjort helt klar til Braithwaite til kampen mod Polen d. 6. september i år, hvor han også scorede, og Braithwaite har endda også sat en autograf på trøjen.

Trøjen er lavet i Adidas' lækre Formotion-materiale, som er skræddersyet til at give den bedste svedtransport og et tæt men strækbart fit under kampene. Det betyder også, at Adidas-logoet eksempelvis er varmet på for at give mindre irritation fra tråde på huden under kampen.

Martin Braithwaites støvler er den nu forrige generation af Adizero i den sidste farvevariant, der blev udgivet - Neon/Navy. Braithwaite spillede i skindmodellen, som sikrede et godt, personligt fit og en elegant føling med bolden - om som det hedder sig, havde han også fået personaliseret støvlerne med det danske flag og sit efternavn. Så er der i alle fald ingen tvivl...

Lyder det som noget du kunne tænke dig at vinde? Så kan du deltage ved at like billedet på Facebook samtidig med at du besvarer spørgsmålet om, hvilket land Martin Braithwaite fik sin A-landsholdsdebut mod.

Er du på Instagram, kan du også deltage her ved at gøre følgende: 1) Re-post billedet - tag et screenshot eller hent det her. 2) Svar på spørgsmålet om, hvem Braithwaite fik debut mod. 3) Tag billedet med #unisportXadidas og @unisport - så er du med.

KONKURRENCEN LØBER TIL MANDAG D. 18/11 KL. 10.00, HVOREFTER VINDEREN KÅRES OG KONTAKTES DIREKTE. PRÆMIEN KAN IKKE OMBYTTES TIL KONTANTER.

Det er ikke hver dag, at muligheden for at vinde en trøje og et par støvler lavet specifikt til en landsholdsspiller byder sig - så hvis du kunne tænke dig at have chancen er det bare med at slå til på Facebook og Instagram. Hvad siger du Braithwaite på landsholdet? Kan han bide sig fast i fremtiden?