Der sker store ting, når JBS, Cristiano Ronaldo og Richard Chai sætter sig sammen for at skabe noget unikt undertøj. Den nye CR7 undertøjskollektion er helt sin egen, og du kan se og høre designeren Richard Chai dele sine tanker om samarbejdet og den nye undertøjs- og sokkekollektion.

Det er noget af en stjerne, som den danske tøjgigant fra Herning JBS har indgået et samarbejde med. Det er ingen ringere end det måske største fodboldmæssige ikon på denne klode, Cristiano Ronaldo, og det er jo ikke den værste samarbejdspartner at kunne skrive på CV'et for et dansk firma.

Undertøjs- og sokkekollektionen skal udstråle og repræsentere den stil og elegance, som efterhånden er blevet synonym med Cristiano Ronaldo. Både når han spiller på banen, men også når han optræder udenfor. Stilbevidst og selvsikker stjæler Ronaldo opmærksomheden, lige meget om det er på Bernabeau eller den røde løber.

Du kan se meget mere til JBS og Cristiano Ronaldos nye undertøjskollektion lige her

Undertøjskollektionen er lavet i samarbejde med New York designeren Richard Chai, der har gjort sit bedste for at levere en kollektion, der er helt med på moden, og som ikke går på kompromis med kvaliteten. Og i denne video fortæller Richard Chai om, hvilke tanker han har gjort sig omkring det nye undertøj.

Richard Chai fortæller blandt meget andet om sin glæde ved at være designer, og hvordan det i hans perspektiv handler om at skabe noget smukt og æstestisk. Og man må sige at JBS, Ronaldo og Richard Chai har ramt plet med denne undertøj- og sokkekollektion, hvor der er arbejdet for at skabe elegance, enkelthed og stil.

Cristiano Ronaldo undertøjs- og sokkekollektion fås i en række forskellige varianter og kvaliteter. Lige meget om man vil have en billig underbuks eller om kun det bedste er godt nok, så er der masser af farver og design at vælge imellem. Fælles for dem alle er at de udstråler Richard Chai og Cristiano Ronaldos passion for mode og stil.

Du kan se meget mere til JBS og Cristiano Ronaldos nye undertøjskollektion lige her

Det er noget af en makker som danske JBS har fået i Cristiano Ronaldo, og et meget elegant resultat, der indtil videre er kommet ud af samarbejdet. Hvad synes du om det nye undertøj? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.