Det gælder om at holde varmen, når man holder sig i gang i vinterkulden. Derfor er et par varme og holdbare handsker en nødvendighed i vintertasken. Vi har derfor kigget lidt nærmere på to Nike spillehandsker, som nok ligner hinanden, men som faktisk er ganske forskellige.

Når man bevæger sig rundt udenfor i disse dage er det svært at komme udenom: vinteren nærmer sig hastigt dag for dag, og sommeren og varmen synes pludselig rigtig langt væk. Vejret kan man ikke gøre meget ved, men det kan man til gengæld med ens påklædning. Og hvis man vil give ens fingre en tiltrængt sejr over den altdominerende vinter, så er der ingen vej udenom et par handsker. Men hvilke skal man vælge og hvorfor? Vi kigger nærmere på to Nike spillehandsker, der nok ligner hinanden, men som er meget forskellige.

Den første handske vi har trukket på fingrene er Nike Hyperwarm. Det er en handske fra Nikes ikoniske serie af sammen navn, som har de samme dyder og funktioner som resten af Hyperwarm-kollektionen. Hyperwarm-handskens vigtigste funktioner er selvfølgelig at holde ens fingre varme i kulden, og det klarer den til perfektion, når det ikke er alt for koldt.

Handsken er lavet i Nikes DriFit-materiale. Det er et hurtigttørrende materiale, som er teknologisk udviklet til at ikke at optage vand, og som derfor er særdeles velegnet til en handske man bruger til aktivitet. Nikes ingeniører har gjort hvad de kan for at skabe et materiale, som leder fugt og sved væk fra ens hænder, så man har en komfortabel og stabil temperatur.

Hvis godt kunne tænke dig en let spillehandske, der holder dig varm i vinteren, så kan du se meget mere lige her.

Denne handske er udrettet med en ting for øje - at være perfekt til at spille fodbold med. Derfor er handsken også perforeret i håndfladen, som skaber optimal ventilation, og som er særdeles tiltrængt, når man har fået pulsen op til træning eller kamp og ens kropstemperatur stiger. Samtidig har handsken silikone zoner på indersiden, der kan være behjælpelig, når man skal lave det lange indkast.

Vi har også trukket Nike Hypershield 2.0 på fingrene, og det er en ganske anden handske, selvom udseendet er meget lig Hyperwarm. Denne handske er en del af Nikes Hypershield-kollektion, som også er udviklet til at holde ens krop varm, når kulden for alvor bider fast - men også sætter fokus på når vejret også byder på vind og regn. Handsken er således varmere end den klassiske Hyperwarm-handske.

Hypershield 2.0 har en højere modstandsdygtighed over for vind og vand end Hyperwarm, og den er derfor særdeles egnet til de slemme vinteraftener. På ydersiden af handsken er den foret med et meget blødt fleecepolyester, som er et materiale kendt for dets varmebevarende egenskaber.

Hvis du godt kunne tænke dig en lidt tykkere og varmere spillehandske til vinterkulden, så kan du se meget mere lige her.

Selvom Hypershield handsken er varmere end Hyperwarm, så er den stadig beregnet til at bruge til fodboldkampe, og det afspejler sig i designet. Nike har også fundet plads til silikonezonerne, der giver et rigtig godt greb i bolden, når man trækker ud for at lave det lange indkast i de døende minutter af en kamp - eller hvornår man nu ellers måtte skulle have et godt greb på bolden.

Til vinter er det alfa-omega at holde sig varm og tør, og ud over handsker er der et par andre gode muligheder for at holde sig varm - disse inkluderer base layer, halsrør og huer - og vi har gennemgået noget af det mest populære udstyr til vinterfodbold i videoen herunder, så du kan holde dig varm og hele kroppen og koncentrere dig om det, der er vigtigt - nemlig at spille fodbold.

Med Nike Hyperwarm og Nike Hypershield 2.0 spillehandskerne har Nike dækket sig godt ind, så man kan få en handske, der passer perfekt til vejrforholdene. Hvad synes du om handskerne? Og hvad plejer du at trække på fingrene, når det bliver vinter? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.