Denne weekend har budt på forrygende kampe rundt om i fodboldverdenen, og isærdeleshed Adidas' Samba Package har på kort tid indtaget fodboldbanerne rundt omkring i verden. Vi har nok engang kigget på stjernernes fødder og leverer her en omgang støvlespots.

Det har på alle måder været en forrygende og festlig fodboldweekend med masser af store kampe, forrygende detaljer og masser af fest og samba. Adidas lancerede i sidste uge den helt nye Samba Package og at bedømme ud fra et blik på fodboldstjernerne rundt omkring i verden, så har sambarytmerne for alvor spredt sig.

Mesut Özil (Arsenal) Adidas Predator LZ II Pink En af de profiler med fuld samba på fødderne var Arsenals Mesut Özil. Han havde den nye Adidas Predator LZ II Pink på i Arsenals snævre 1-0 nederlag til Manchester United på Old Trafford. Özil kunne nok have håbet på en bedre debut til støvlerne, men ligesom kampen var en forrygende fodboldfest, så var støvlerne det også.

Aaron Ramsey (Arsenal) Adidas Predator LZ II Pink Også Aaron Ramsey havde trukket den pink Adidas Predator LZ II på fødderne. I dem sled han og slæb og kreerede enkelte store chancer for Arsenal, men helt farligt blev det aldrig rigtig for Aaron Ramsey, der ellers på det seneste har fået en ganske behagelig vane med at score.

Shinji Kagawa (Manchester United) Adidas F50 Adizero Orange Manchester United var godt forberedt til kampen mod Arsenal, og de virkede tændte og klar. Shinji Kagawa havde fået plads i startopstillingen for United, og det fejrede han ved at spille i den orange version af den helt nye Adidas F50 Adizero, som blev lanceret i sidste uge.

Nicklas Bendtner (Arsenal) Nike Mercurial Vapor IX Lilla/Neon Han har været lidt tid om det, men Nicklas Bendtner har skiftet sine Nike Mercurial Vapor IX Orange/Gul ud med den nyere Hi-Vis farvevariant. Den høje danske angriber kom ind i det 77.minut og var tæt på at skabe det udlignende mål for Arsenal, men det blev ved lige ved og næsten for den danske angriber.

Yoan Gouffran (Newcastle) Adidas F50 Adizero Blå/Orange Premier League er på alle måder tæt og uforudsigelig i år, og det understregede Tottenham ved lidt overraskende at tabe til Newcastle. Det lykkes ikke for Tottenham at lukke ned for Newcastle og Yoan Gouffran, der med de helt nye Adidas F50 Adizero i Blå/Orange skabte en stor sambafest for Newcastle supporterne.

Martin Demichelis (Manchester City) Adidas ADipure 11pro II Lilla Overraskende var det også, at Manchester City og Martin Demichelis led nederlag til Premier Leagues bundhold Sunderland, der ikke har været særlig sejrsvante på det seneste. Demichelis var til kampen trukke ti den helt nye Adidas Adipure 11pro II i Lilla, men han vil nok ikke se tilbage på debutten til de støvler med særlig stor entusiasme og begejstring.

Carlos Tevez (Juventus) Nike CTR 360 Maestri III Blå/Neon Den nye Samba Package er klar til sommer og sol, og det virker Carlos Tevez også til at være. Han havde i hvert fald sommerens friske blå farvevariant til Nike CTR 360 Maestri III på fødderne, da Juventus vandt 3-0 over Napoli. Godt nok kom Tevez ikke på tavlen i storsejren, men han var stærkt medvirkende til at det endte, som det gjorde.

Javier Zanetti (Inter) Adidas Nitrocharge 1.0 Blå/Neon Tilbage på banen for Inter er Javier Zanetti. Godt nok har han rundet de 40 år, men han spiller stadig som en på 20. På fødderne har han også masser af farver i Adidas Nitrocharge 1.0 i den friske lanceringsfarve i blå/neon. Inter nød i øvrigt godt af Zanettis rutine og hev en sikker 2-0 sejr hjem over Livorno.

Luis Suarez (Liverpool) Adidas F50 Adizero Blå/Orange Hele sommeren var han krafigt på vej væk, men nu virker Luis Suarez mest til blot at være konstant på vej ned mod modstandernes mål. Den hurtige og teknisk stærke angriber har et unikt angrebsinstinkt og hans farlighed kan der ikke sætte spørgsmålstegn ved. I weekend viste han, at der er masser af mål i hans nye Adidas F50 Adizero i blå, da han mod Fulham diskede op med to perler.

Steven Gerrard (Liverpool) Adidas Nitrocharge 1.0 Neon Det går generelt rigtig godt for Liverpool, og Steven Gerrard er sammen med de andre vigtige profiler i gang med at genrejse holdet til tidligere tiders storhed. Sidst Liverpool vandt trofæer bare Gerrard Adidas Predator-siloen, men den er han nu gået væk fra med de nye Adidas Nitrocharge, som han på det seneste har spillet i. I weekendens kamp mod Fulham gav derfor også debut til den helt nye neon farvevariant.

Hernane (Flamengo) Adidas F50 Adizero Blå/Orange og Orange/Sort Hvad gør man hvis man ikke kan vælge mellem den orange eller den blå Adidas F50 Adizero? Man tager selvfølgelig en af hver. Man må sige, at det i hvert fald ikke er opfindsomhed, som Hernane fra Flamengo mangler, og vi er ikke blege for at sige, at vi er vilde med det!

Yannick Bolasie (Crystal Palace) Nike Mercurial Vapor IX CR7 Hvis man nu ikke bærer på det samme talent, som Cristiano Ronaldo, skal man så snydes for en unik støvle? Det synes hverken vi eller Yannick Bolasie fra Crystal Palance, og derfor er det godt at se, at Bolasie trækker den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 på fødderne. Det er et velkendt fænomen at andre professionelle trækker i signaturstøvler, men Bolasie er den første vi har set i den nye CR7 støvle.

Jonathan Walters (Stoke) Adidas Copa Mundial Hvid/Sort Det har uden tvivl været en af årets største nyheder, at Copa Mundial har fået en hvid farvevariant. Det er trods alt ikke sket siden.. ja nogensinde. Jonathan Walters fra Stoke virker også til at sætte pris på den nye farve, og i weekenden bar han den elegante støvle, da Stoke spillede 3-3 i en forrygende kamp mod Swansea.

Edison Cavani (Paris Saint Germain) Adidas F50 Adizero Orange Denne omgang støvlespots har for avlor stået i Samba Packages tegn, og derfor rundet vi også af med denne orange perle, som vi spottede på fødderne af Edison Cavani. Det er selvfølgelig den helt nye Adidas F50 Adizero, som ser utrolig skarp ud på banen. Ingen tvivl om, at vi kommer til at se meget mere til den nye Adizero og resten af Samba Package i den kommende tid.

Denne omgang støvlespots har budt på masser af Samba støvler og masser af fest og farver. Hvad synes du om denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.