I deres store lancering af de nye landsholdstrøjer har Adidas også lavet en ny uniform til Mexico, der i weekenden skal se om de kan sikre sig et godt udgangspunkt for at komme til VM 2014 mod New Zealand inden returkampen ugen efter. Den nye Mexico-trøje indfanger landets håb og optimisme for slutrunden og er ydermere inspireret af mexicansk wrestling. Ja, den skulle vi også lige have to gange...

Mexico har en stolt tradition ved VM - landet har været med hele 14 gange, og har kvalificeret hver gang siden 1994. Nu skal landet dog forbi New Zealand for at komme med til Brasilien, og i den forbindelse har sydamerikanerne fået en ny landsholdstrøje til at samle tropperne.

Den nye trøje er - naturligvis - grøn med mørkegrønne striber på fronten, der er inspireret af superhelte. Ja, den er god nok - superhelte. Tanken er, at de mexicanske spillere har samme dualitet som superhelte med to identiteter. Det har de mexicanske spillere også, da de både er kreative og uforudsigelige, men samtidig også kæmper i alle 90 minutter.

På brystet af trøjen ses et rødt og hvidt zig-zag mønster, som siges at udtrykke den styrke, passion og stolthed, som Mexico besidder som nation. Endvidere er mønsteret inspireret af de meget farverige og vovede kostumer og udsmykninger, som mexicanske wrestlere benytter sig af. Dette ses også i trøjens krave, hvor Mexico står skrevet omkranset af samme zig-zag formede mønster. Trøjen er lavet med Adidas' Adizero-teknologi, som sikrer at trøjen forbliver let og tør uanset forholdene du spiller i.

Er Mexicos nye hjemmebanetrøje noget for dig? Så kan du få dit eget eksemplar lige her og vise støtten i kampen om at nå til VM.

Mexicos nye trøje akkompagneres vanen tro af et par hvide shorts og røde sokker, hvilket fuldender tricolore-udtrykket, som hylder alle de tre farver i Mexicos flag - og så må tiden vise om Chicharito, Dos Santos & Co. kan slå Kiwierne fra New Zealand og booke en billet til Brasilien. Nu har de i alle fald udstyret i orden.

Mexico er med deres nye trøje klar til kamp om at komme til VM - og med superhelte-inspirerede mønstre på brystet er der lagt i kakkelovnen til at El Tricolor vil gøre alt hvad de kan for at komme til VM. Hvad synes du om den nye trøje - og kan Mexico spille sig videre?