Vi starter dagen med at kigge på Adidas' nye landsholdstrøjer, som skal benyttes det næste års tid frem mod VM - og for de hold der har været så dygtige at kvalificere sig, skal trøjerne også trækkes over hovedet på den største scene af alle Brasilien. Vi fortsætter den røde trend og tager nu et kig på Ruslands nye hjemmebanetrøje.

Rusland er en stolt nation, og har faktisk en ganske fin tradition for også at spille god fodbold - her kan nævnes målmandslegenden Lev Yashin, Oleg Blohkin og naturligvis manden med det exceptionelt flotte efternavn, Igor Netto - men også i dag er det russiske landshold fyldt med gode, teknisk dygtige spillere.

Er Ruslands hjemmebanetrøje noget for dig? Så kan du vise din støtte op til VM og få din trøje lige her.

Nu har den russiske bjørn kvalificeret sig direkte til VM i Brasilien til næste år - endda foran Portugal - og det skal naturligvis markeres med en ny trøje fra Adidas, der tog over som dragtsponsor fra Nike i 2008. I 2009 introducerede de en mørkerød farve på hjemmebanetrøjen, og den ide er vendt tilbage til med den nye trøje.

Rusland skal næste år spille i en mørkerød trøje med guldfarvede accentfarver, der giver trøjen et elegant og stilet look. Samtidig er der blevet plads til et tone-i-tone mønster på venstre side af trøjen, hvor den mørkerøde farve nærmest krakelerer. På ærmerne har Adidas placeret små striber af mesh til ventilation, som samtidig er farvet som det russiske flag - en glimrende lille detalje.

Trøjen er hovedsageligt inspireret af Rusland flotte historie når det kommer til rumfart, og især kosmonauten Yuri Gargarins rumflyvning - som den første mand nogensinde - hyldes. Det er netop tanken om, at beslutsomme unge mænd kan gøre store ting med nationens støtte, som Adidas har lagt vægt på. Derfor står det russiske navn også skrevet i nakken på russisk med nationalfarverne samt et par stjerner, der symboliserer verdensrummet.

Er Ruslands hjemmebanetrøje noget for dig? Så kan du vise din støtte op til VM og få din trøje lige her.

Med en flot og elegant trøje og nationens stolthed i baggagen er Rusland klar til VM i Brasilien næste år - men hvad siger du til den nye trøje, og er den noge for dig? Del meget gerne dine tanker med os i boksen herunder nyheden.

samba package, preadtor lz, adidas f50 adizero, adidas nitrocharge, adidas adipure 11pro, adidas, unisport, unisportstore