De er sultne som aldrig før og klar til en triumf. Det fodboldgale land Argentina er ved at gøre sig klar til VM i nabolandet Brasilien, og Adidas har leveret en helt ny trøje til formålet.

Det er det største man kan: at vinde et verdensmesterskab. Argentina har ikke gjort det siden 1986, men nu er det fodboldgale land så småt ved at sætte forhåbninger op om endnu en triumf, og optakten til VM er for alvor i gang, nu hvor Adidas har lanceret en helt ny trøje til argentinerne.

Er Argentinas nye hjemmebanetrøje noget for dig? Så kan du forudbestille den allerede nu- kun 549,- kr.

Sidst Argentina vandt VM var den helt store helt Diego Maradona, der iklædt de klassiske argentinske lyseblå og hvide striber tryllede sig vej ind i fodboldhjerter verden over. Nu hedder stjernen over dem alle Lionel Messi, der iklædt den helt nye hjemmebanetrøje fra Adidas skal forsøge at gøre Diego Maradona kunsstykket efter.

Trøjen er enkel og simpel med de klassiske brede lyseblå og striber, der løber ned langs trøjen. Samtidig er der også blevet plads til den modernitet, som repræsenterer den tro på ungdommen og fremtiden, som er altdominerende i fodboldlandet. Trøjen er lavet med Adidas' Adizero-teknologi, som sikrer at trøjen forbliver let og tør uanset forholdene du spiller i.

Ved maven løber der nogle små lyse og hvide striber, der giver trøjen et moderne udseende. Trøjen er dermed en blanding af tradition og fremtid, og det bliver spændende om argentinerne om et års tid vil se tilbage på trøjen, som igen sikrede fodboldlandet endnu et verdensmesterskab.

Er Argentinas nye hjemmebanetrøje noget for dig? Så kan du forudbestille den allerede nu- kun 549,- kr.

Med Lionel Messi som frontfigur hviler der ikke helt uforståeligt et enormt stort pres på Argentina til dette års VM-slutrunde. Om de formår at leve op til det vil tiden vise, men trøjen er i hvert fald klar til sejr. Hvad synes du om den nye trøje? Og tror du, at Argentina kan vinde VM? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.

samba package, preadtor lz, adidas f50 adizero, adidas nitrocharge, adidas adipure 11pro, adidas, unisport, unisportstore