De forsvarende verdens- og europamestre Spanien gør klar til at hjembringe endnu en triumf, når der er VM i Brasilien til næste år, og spanierne har nu trøjen fra Adidas klar.

De har gjort det før, og de kan gøre det igen. Når sommerens slutrunde VM i Brasilien går i gang vil alles øjne være stift rettet mod de spanske drenge. Som forsvarende europa- og verdensmestre går man ikke medier og folkets opmærksomhed forbi, og når alles øjne er rettet mod én gælder det om at være godt klædt på.

Er den nye spanske landsholdstrøje noget for dig? Du kan sikre dig din trøje lige her.

Det må man sige, at Spanien er med den helt nye hjemmebanedragt fra Adidas, som skal bruges til det forestående VM i Brasilien, hvor Xavi, Iniesta og Torres skal igangsætte operation 'titelforsvar'.

Den spanske trøje fremstår elegant og simpel i den klassiske mørkerøde farve, som i de senere år har hjemført mange spektakulære triumfer. Spanien er inde i en gylde æra, og det afspejles også på trøjen. Den er iklædt de gyldne farver, som har været Spaniens kendetegn de senere år.

Er den nye spanske landsholdstrøje noget for dig? Du kan sikre dig din trøje lige her.

Guldet bliver uden tvivl også hvad de går efter til sommerens VM slutrunde i Brasilien, og det skal blive enormt interessant, om det kan lykkes. En ting er i hvert fald sikert - Spanien er klædt på til endnu en triumf.

Den nye spanske landsholdstrøje er simpel, elegant og har den klasse, som man finder hos en flok verdens- og europamestre. Hvad synes du om trøjen? Og tror du, at Spanien nok engang kan vinde VM? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.