Luca Toni har de seneste sæsoner været en ombejlet herre, men er stadig at finde i Fiorentina, hvor han fortsat bomber mål ind på samlebånd. Senest blev det til hele to mål i weekendens hjemmekamp mod Torino. Udeholdet startede ellers bedst og kom foran efter 15 minutters spil. Men med to kasser inden for blot 5 minutter gjorde Luca Toni det til 1-1 og 2-1 og vendte dermed kampen, som Fiorentina vandt med hele 5-1. En vigtig sejr for Fiorentina, der dermed holder sig inde i kampen om Uefa cup-pladserne. De to fuldtræffere bringer Luca Toni op på 2. pladsen på Serie A's topscorerliste med 15 sæsonmål. Målene er sat ind med Lottos topstøvle Zhero Evolution Hvid/Guld, som du sparer 15% på her på unisport.dk Klik her for at bestille dit eget eksemplar af Lotto - Zhero Evolution Hvid/Guld.