Danmark har fået en helt ny landsholdstrøje fra Adidas, der forhåbentlig bliver starten på en helt ny og stolt æra i dansk landsholdsfodbold. Adidas har produceret en nationaldragt, der kommer til at bære de danske fodbolddrømme den kommende tid.

Det danske landshold har på kort tid gået fra at være ude i kulden til at være genrejste folkelige helte. Nok klarede vi ligepræcis ikke skærene til VM-kvalifikationen i Brasilien, men da det gjaldt til sidst viste Danmark klassen og var kun få milimeter fra at gøre hvad mange troede var umuligt tidligere i kvalifikationen - nemlig at spille play-off kampe om de eftertragtede VM pladser.

Der er på kort tid opstået en helt ny form for optimisme, begejstring og glæde omkring det danske landshold, og den spirrende tro på fremtiden har Adidas indkapslet i en ny landsholdstrøje, der skal repræsenterer en helt ny ære for dansk landsholdsfodbold. En æra, der skal indledes med kvalifikation til EM 2016.

Skal du iklæde dig den røde- og hvide nye danske landsholdstrøje, så kan du sikre dig din trøje lige her.

Den danske landsholdstrøje er designet syd for grænsen af Adidas, der har gjort deres bedste for at levere en trøje, der designmæssigt lever op til troen og håbet om fornyelse og ny storhed. Nok har vi historisk haft vores stridigheder med tyskerne, men dette trøjesamarbejde er fuldstændig gnidningsfrit og meget inspirerende.

Den nye landsholdstrøje er på en gang enkel og elegant og på samme tid, som den er moderne og nytænkende. Ikke overraskende er trøjen holdt i de klassiske røde og hvide farver, som kan gøre enhver fra Als til Aalborg og Allinge stolte dybt indeni. De rødhvide farver har været et kendetegn for samtlige danske landsholdstrøjer helt tilbage fra 30'erne til de glade 80'ere og til nu, hvor det denne gang er den røde farve, der er alt dominerende.

Den hvide farve er der selvfølgelig også blevet plads til , og den finder man bl.a. langs ærmerne hvor de klassiske tre Adidas striber løber. Foruden selvfølgelig det ikoniske DBU logo, der endnu engang har fået en sikker og flot plads på brystet.

Skal du iklæde dig den røde- og hvide nye danske landsholdstrøje, så kan du sikre dig din trøje lige her.

Hvis man vil sikre sig triumfer må man nogle gange tænke nyt, og det er ikke kun Morten Olsen, som kan være nytænkende og innovativ. Det kan de også hos Adidas hvor man har forsøgt at bringe det danske flag og den danske indentitet helt ind i hver eneste syning på trøjen.

Smart og elegant har Adidas valgt at lave nogle moderne tynde striber, der løber på tværs af trøjen, og som for sig selv er enkle og nytænkende, men som i den store helhed danner et stort og flot dansk flag. Ser man trøjen i fugleperspektiv forvandler den sig til et flag, som vi kender det så godt, og som vi er enormt stolte af.

Hver enkelt stribe på tværs af maven har en funktion i forhold til at skabe det overordnede flag. Det harmonerer med det sammenhold og den kollektive identitet, som er på det danske landshold. Vi har et enormt sammentømret, hvor der nok er stjerner, men hvor alle er parat til at kæmpe det bedste de har lært for hinanden, holdet og ikke mindst Danmark.

Adidas har gjort deres ypperste for at skabe en trøje, som ikke kun er unik at se på, men som også er unik at spille i. Trøjen er lavet af det lette og tynde Adizero materiale, som udmærker sig ved at være let, holdbart og samtidig stærkt ventillerende.

Skal du iklæde dig den røde- og hvide nye danske landsholdstrøje, så kan du sikre dig din trøje lige her.

Den ekstra luft og ventilation bliver der helt sikkert brug for, når Danmark spiller udenfor landets grænser og under varmere himmelstrøg. Det kan være de små marginaler, der kan være afgørende, og Adidas har forsøgt at skabe rammerne for, at marginalerne kan være på danskernes side. Ved ærmerne er der lavet et tyndt net, der skaber ventilation og undgår at vores stjerner overopheder.

Hvor trøjen er overvejende rød, så er de helt nye landsholdsshorts overvejende hvide. De bidrager til den elegance og enkelhed, som står tilbage, når man betragter det samlede danske landsholdssæt. Shortsene har de klassiske røde Adidas striber ned langs siden, og det flotte DBU-logo har selvfølgelig også fundet plads ved højre lår.

Strømperne er også enkle og elegante og de har DBU-bogstaverne stående med hvidt på tværs af det røde, så man ikke kan være i tvivl om, hvilket fodboldforbund disse strømper tilhører. Samtidig er der blevet plads til de samme slags mørkere striber, som man også finder på trøjen, og som overordnet giver en meget dynamisk helhed.

Alt i alt har Adidas i tæt samarbejde med DBU skabt et landsholdssæt, der er klar til den storhed, som forhåbentlig venter i horisonten. Når Agger, Eriksen og Bendtner skal i landskampstrøjen igen bliver det i et sæt, der er klar på nye og store tider.

Skal du iklæde dig den røde- og hvide nye danske landsholdstrøje, så kan du sikre dig din trøje lige her.

Adidas har leveret en trøje, som er klar til den storhedstid, som forhåbentlig venter for det danske landshold. Hvad synes du om trøjen? Og tror du på, at det danske landshold kan gøre en god figur ved EM i 2016, hvis vi kommer med? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.