Den brasilianske forsvarsspiller Dani Alves har fået en ganske særlig pakke fra Adidas, og vi kigger med, når der går sambarytmer og glæde i den, mens boksen bliver åbnet. Alves er ikke brasilianer for ingenting, og det får vi tydeligt at se.

Der er masser af samba, fest og farver i luften med den nye Samba Package, som Adidas har lanceret. Nok er der endnu et stykke tid til VM i Brasilien til næste sommer, men imens vi venter på, at vinterkulden skal forsvinde, så spreder sambarytmerne sig ligeså langsomt men ganske sikkert.

Adidas har i den seneste tid været forbi de største stjerner med de helt nye støvler fra Adidas' Samba Package, og den teknisk begavede forsvarsspiller Dani Alves skal bestemt ikke snydes for at få en særlig pakke fra hans støvlesponsorer.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort, så kan du se meget mere lige her

I pakken gemmer der sig rigtig nok den farverige og helt nye Adidas Nitrocharge 1.0, som Dani Alves kommer til at trække på fødderne i fremtiden. Og det virker til at være kærlighed ved første blik. I hvert fald er der tydelig begejstring at spore hos Dani Alves, der i videoen beviser, at han ikke er brasilianer for ingenting.

Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 i neon er ligeså farverig som Dani Alves' personlighed, men samtidig er det en støvle, der er dedikeret til en dyd på fodboldbanen - hårdt arbejde. Støvlen er målrettet The Engine der er holdets motor, der arbejder stenhårdt i alle kampens 90 minutter.

Det er Adidas nyeste silo og den har den revolutionerende Energysling, der skal holde forfoden på plads, når man accelererer og skifter retning, så man ikke mister energi. Nitrocharge 1.0 handler om at maksimere sin energi, og den giver ikke op før det sidste fløjt har lydt.

En anden spiller, som får glæde af den nye støvle, er Ezequiel Lavezzi, som Adidas også har været et smut forbi. Han virker til at være ganske begejstret for at kunne trække støvlerne på fødderne, og det virker til at den skarpe PSG-angriber har fundet en støvle, der lever op til hans farverige spil.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort, så kan du se meget mere lige her

Med Adidas Samba Package er sambarytmerne for alvor begyndt at lyde rundt omkring i Europa, og det bliver interessant at se støvlerne i aktion det næste stykke tid. I hvert fald virker det til, at både Dani Alves og Ezequiel Lavezzi kommer til at spille med den nye neon Adidas Nitrocharge 1.0 med stor entusiasme.

Den nye Adidas Nitrocharge 1.0 neon er ligeså farverig, som de andre støvler i Adidas' Samba Package, og Dani Alves virker ganske godt tilfreds med at have fået fat i støvlen. Hvad synes du om støvlen? Og hvilken støvle kan du bedst lide i Adidas' Samba Package? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.