PUMA Alter Reality Pack | Lavet til fremtidens stjerner

06.03.2019

Skrevet af Zlatko

Der er nogle fordele ved at være en ung stjerne, der er i gang med at skabe sit navn i fodboldverdenen, og det kunne være dig, der var den omtalte stjerne. For nogle spillere er det lige nu en realitet, og PUMA lancerer en Alter Reality Pack, som en gruppe unge professionelle kometer skal bruge på banen.

PUMA Alter Reality Pack

Det er i en ung alder, at man skal klare sig gennem nåleøjet, når det kommer til at blive en professionel, og det er situationen for unge stjerner, der gerne vil gøre et navn ud af sig selv. PUMA bakker nu op om deres mes talentfulde atleter med en fed og iøjnefaldende colurway. Alter Reality handler om næste generation af fodboldspillere, som potentielt kunne være dig, og deres rejse for at nå toppen. Denne limited edition-kollektion hylder talent og ambition, som nok er nogle af de mest vigtigste kendetegn, når man tager skridtet fra unge stjerne til verdensklasse legende. Disse PUMA fodboldstøvler vil helet sikkert hjælpe med at få disse unge stjerner til at stå frem på banen, med den metal grå overdel, 3D ’Alter Reality’-text og hi-vis chrome sål.

Alter Reality Pack vil blive brugt af mange unge spillere, men de tre – født i 1998 eller senere, som man skal holde øje med er: Reiner Jesus fra Flamengo, Cody Gakpo fra PSV og Rabbi Matando fra Schalke 04. Vi så en lignende NEXT Pack sidste år fra PUMA, der fokuserer på de nye stjerner, hvilket inkluderede Allan Saint-Maximin, Mahmoud Dahoud og Giovanni Lo Celso, der alle har gjort sig et navn. Man kan derfor sige, at PUMA ved, hvem der bliver de nye stjerner.

Fortsætter nedenfor.

PUMA Future 19.1 Alter Reality Pack

Future 19.1 er lavet med en fed metal grå overdel, hvor sølvfarver er synlige på PUMA-logo og tekst, imens fluorescerende detaljer placeret på indersiden af sokken og imellem NETFIT-konstruktionen. Overdelen på Future 19.1 er lavet i to skygger af grå, hvor den lyse del fremæver NETFIT-området på støvlen. Det mest betagende sted på Future 19.1-støvlen er uden tvivl sålen, da den springer ud med dens hi-vis chrome neon sål. Du kan virkelig se, at PUMA sætter stor pris på deres unge spillere, da de får en colourway, som kan få selv en ’ældre’ vetaran som mig til at blive jaloux…

PUMA ONE 19.1 Alter Reality Pack

Følger vi op på Future 19.1 med ONE 19.1, så kan man se at den cool metaliske grå overdel, også er blevet brugt, hvilket giver læderstøvlen et stilrent look. De sølvlige detaljer er også synlige på ONE 19.1, da PUMAs Formstripe kommer til at lyse op, når lyset rammer ind på den. PUMA ONE 19.1 vil helt klart få den nye generation af unge spillere til at føle sig som GAME CHANGEREN, da hi-vis chrome sålen også er brugt på den. Kombination af overdelen og sålen gør den til cooleste læderstøvler i 2019 indtil videre. Den bliver svært at slå!

Ændre din realitet og få fingerende i et par PUMA Alter Reaility Pack, som du kun kan få hos Unisport fra I dag.


Find Alter Reality her.