Selvom det snart er vinter og koldt i Danmark er der lidt samba over denne omgang WebTV. Jakob har nemlig fået fat i den helt nye generation Adidas F50 Adizero fra Adidas' Samba Package, og han kommer selvfølgelig med sin anmeldelse af støvlen lige her.

Sikke en uge. Ikke færre end fem støvler har Adidas præsenteret i den helt nye Samba Package og heriblandt finder man den helt nye Adidas F50 Adizero i både en blå og en orange farvevariant. Der er endnu lidt tid til jul, men det er godt nok allerede meget som den søde juletid.

Og ligesom man juleaftensdag skal i gang med at lege med sine gaver, så har Jakob været ude på fodboldbanen og lege med den helt nye generation af Adidas F50 Adizero, som han har fået i en blackoutet testmodel fra Adidas. Der har dog været en betingelse fra vores side inden vi slap Jakob løs: Vi ville have en anmeldelse af støvlen! Heldigvis har Jakob hørt godt efter, og han leverer her sine tanker og meninger om den nye Adidas F50 Adizero.

Man skal ikke langt ind i videoen for at finde ud af, at Jakob er rigtig glad for støvlen, også selvom han ikke har været så meget for de tidligere generationer af Adidas F50 Adizero. Men Adidas har med denne nye støvle løftet niveauet og skabt en støvle, der er enormt let med kun 150 gram, og som også præsterer enormt godt på banen.

Nyt på denne Adidas F50 Adizero er den ultratynde Hybridtouch-overdel, som giver et meget præcist fit og et super godt touch på bolden. Du kan høre alle de ord som Jakob giver den nye overdel med på vejen, men uden at afsløre for meget, så er ordene overvejende positive.

Der er nemlig rigtig meget godt at sige om den nye Adidas F50 Adizero. Den er let, den har et godt touch på bolden, og den har et godt fit. Men er der så også noget, som ikke er så godt ved denne støvle? Det er der selvfølgelig, og hvis du vil finde ud af, hvad det er, så er det bare med at klikke ind på videoen.

Til de af Jer, der ligesom Jakob, godt kan lide at gå i detaljen med støvlen, der er der også en 'Behind The Boots'-video, hvor Jakob tager den nørdede kasket på (ikke bogstaveligt) og giver dig alt den nørdede information, som du har brug for om den nye Adidas F50 Adizero. Her kigger han nærmere på de teknologier, som har skabt den nyeste generation af Adidas F50 Adizero, og der er masser af ting at tage fat på.

Den nye Adidas F50 Adizero skal nok blive en bragende succes. I hvert fald, hvis man skal tro de positive ord, som Jakob har at sige om den nye støvle. Ikke alene er dens vægt på blot 150 gram imponerende, støvlen præsterer også rigtig godt på banen både når det kommer til greb i banen og touch på bolden.

Det er ikke altid en let opgave at få overbevist Jakobs kritiske støvleblik, men med denne Adidas F50 Adizero har Adidas formået at imponere. Faktisk konkluderer Jakob i videoen at Adizero nok er en af de bedste, hvis ikke den bedste, letvægtsstøvle han nogensinde har spillet med. Og det er jo store ord, og som kan give stof til eftertanke hos Nike, Puma og Diadora.

Hvis du stadig læser med, så skynd dig at klik dig ind på videoen og få syn for sagen om lige præcis hvor god en støvle den nye Adidas F50 Adizero egentlig er. Hvad synes du om Adidas F50 Adizero? Og hvilken letvægsstøvle, synes du er den bedste? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.