Adidas har også givet den populære nye silo Nitrocharge en festlig farveopdatering, der langsomt men sikkert får sambarytmerne til at dunke. Vi tager lige her et kig på den nye støvle, der er blevet iklædt en strålende neon farvevariant.

Der er endnu lidt tid til det bliver sommer og VM i Brasilien. Men sambarytmerne kommer lige nu krybende med hastige skridt ikke mindst godt hjulpet på vej af Adidas' Samba Package, der klæder fodboldbanen i nogle skarpe friske farver. Den seneste støvlesiloe Adidas Nitrocharge er heller ikke blevet snydt for at blive farveopdateret, og støvlen er blevet iklædt en frisk og strålende neon farve.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort, så kan du se meget mere lige her

Støvlen kommer vi ganske givet til at se på fødderne af den brasilianske forsvarsstjerne Dani Alves, der nok vil sende en kærkommen tanke til sit festlige hjemland, hver eneste gang han trækker støvlen på fødderne. Og selvom Dani Alves og os andre må vente lidt endnu på at den store fodboldfest bliver sparket i gang, så er den nye neon Nitrocharge i hvert fald et godt første skridt på vejen mod Brasilien.

Med Nitrocharge har Adidas for alvor fået startet motoren denne sommer. Med introduceringen af den nye Adidas Nitrocharge silo findes der nu ikke kun støvler til den vævre angriber eller den offensivt kontrollerende spiller. Også den hårdtarbejdende og svært opslidelige midtbaneprofil har fået sin helt egen støvle. I hvert fald har Adidas udviklet Nitrocharge til en spiller, man har defineret som 'The Engine', holdets motor.

Normalt er en hårdtarbejdende midtbaneslider ikke en spillertype, man forbinder med skrigende og eksplosive farver, men nu er det hører det også til sjældenhederne at der er VM i fodboldfestens hjemland Brasilien. Et unikt event kræver en unik støvle og med denne Nitrorcharge helt i neon, så har Adidas så bestemt leveret noget helt specielt.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort, så kan du se meget mere lige her

Men hvem er 'The Engine' lige præcis, og hvorfor er Nitrocharge for netop denne spiller? 'The Engine' er en spiller, som Adidas udfra mange analyser har defineret som en, der løber meget i alle kampens 90 minutter, og som heller ikke går af vejen for en rigtig god solid tackling. Derfor har Adidas også valgt at udstyre Nitrocharge med ekstra beskyttelse særligt omkring hælen, hvor man normalt er ekstra udsat i tacklinger bagfra. Helt konkret har tyskerne lagt et par polstrede puder i hælen på støvlen, og Adidas har samtidig hævet hælen en anelse.

Mest revolutionerende på den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er uden tvivl Energysling som på denne farvevariant er klædt i neon ligesom resten af støvlen. Den nye teknologiske løsning Energyslings opgave er at låse foden fast og yde støtte, når der skal laves retningsskift og accelerationer. På den måde kan du reagere og agere hurtigere på banen, uden at energi går til spilde.

En ikke hel uvæsentlig del af en fodboldstøvle er overdelsmaterialet, og der har Adidas på ingen måde sovet i timen, da Nitrocharge skulle udvikles. Tyskerne har været en tur i laberatoriet for at finde det utrolig lækre Hybridtouch-materiale frem. Det er et syntetisk materiale, der kombinerer fordelene fra naturligt læder med fordelene fra mikrofiber. Det sikrer en god komfort og et blødt, naturligt touch på bolden, men det udvider sig ikke lige så meget som læder, og så optager det ikke nær så meget vand.

Yderligere har Adidas syet overdelen sådan, at der skabes en række små puder, der har en dæmpende effekt og som også beskytter foden i tacklinger, hvilket Adidas virker til at være meget optagede af med den nye Nitrocharge. Og det er ganske givet også noget som midtbaneprofilen vil sætte stor pris på i de ubarmhjertige tacklinger inde på midten af banen.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort, så kan du se meget mere lige her

En vigtig forudsætning for at kunne levere en god præstation på banen er naturligvis, at man rent faktisk kan stå fast på banen. Her har Adidas valgt at holde sig til deres Traxion 2.0-knopsystem. Det baserer sig på triangulære knopper, der er placeret strategisk i forhold til deres formål. Hver især har de en opgave, hvad end det er acceleration, retningsskift eller nedbremsning.

Med den nye Adidas Nitrocharge 1.0 er der for alvor lagt op til fest i Brasilien, og den hårdtarbejdende fodboldspiller er selvskrevet på gæstelisten med denne nye Adidas Nitrocharge 1.0. Støvlen skal utvivlsomt nok skabe en god portion opmærksomhed, og selvom kalender ikke just indbyder til samba, så gør denne nye støvle det tilgengæld.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort, så kan du se meget mere lige her

Adidas har med deres Samba Package givet deres støvler en frisk farveopdatering og Adidas Nitrocharge 1.0 er blevet iklædt en skinnende neon farvevariant. Hvad synes du om støvlen? Er den klare farve noget for dig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.