I aften løber Real Madrid på banen mod Juventus i Torino, hvor Kongeklubben skal forsøge at hive point med hjem til Madrid. Det skal de i deres nye, orange 3. trøje, som Bale, Benzema og Marcelo præsenterede. Her fik 4 Real Madrid-fans sig også en overraskelse, da stjernerne pludselig stod foran dem og sagde hej.

Hvis ikke de fire udvalgte fans følte sig heldige nok, da de tog afsted til præsentationen af Real Madrids nye trøje, så gjorde de det formentlig da Gareth Bale, Karim Benzema og Marcelo fra Real Madrid alle dukkede op i den nye Champions League-trøje og gav fansene mulighed for at få et par unikke billeder med hjem.

Her dukkede Madrid-stjernerne op, da de fire fans var på vej til eventet i en elevator, og i stedet for at køre hele vejen op stoppede elevatoren på vejen, så d'herrer Bale, Benzema og Marcelo lige kunne komme på. Nok kan elevatorture være akavede, men vi skyder på at denne her ikke var...

Tilbage på banen skal Real Madrid for første gang optræde i deres orange Champions League-trøje i aften mod Juventus, når Los Blancos forsøger at sikre sig en plads i gruppespillet. Kan det lade sig gøre? Det vil tiden vise i aften.

Hvad synes du om Reals 3. trøje - og hvor meget ville du give for at have været i den elevator? Del meget gerne dine tanker med os herunder.