VM 2014 i Brasilien er nu kun en vinter og et forår væk, og Adidas gør sig klar til Brasilien ved at lancere fem helt nye fodboldstøvler fyldt med liv og modige, synlige farver i deres Samba Pack. Vi tager et hurtigt kig på de nye fodboldstøvler, inden vi går i dybden med hver enkelt model senere på dagen.

Selvom det lige nu snart er vinter, koldt, gråt og vådt, så er de brasilianske sambarytmer ikke langt væk. Til sommer er der VM i Brasilien, og Adidas giver en forsmag på det pulserende og farverige sambaliv ved at lancere helt nye farver til deres fire støvlesiloer, der oser langt væk af Brasilien.

Farverne er klare og strålende - for nu at sige det mildt - og de vil uden tvivl skabe masser af opmærksomhed. Sværger du til blackouts, skal du nok lukke øjnene nu, men er du til et fyrværkeri af farver, vil Samba kollektionen være en fest for dig.

Der er endnu syv måneder til VM i Brasilien går i gang, men med denne Samba kollektion kan man allerede nu få den første følelse af sommer, fodboldfest og farver. Fodbold-atmosfæren i Brasilien kommer til at være på kogepunktet, når VM bliver skudt i gang, og den enorme fodboldglæde vil vi med denne Adidas samba-kollektion blive mindet om helt frem til VM starter.

En af de vigtigste nyheder i denne samba-kollektion er Adidas F50 Adizero. Ikke alene er der tale om helt ny farve, Adidas kan i dag præsentere den 5. generation af F50 Adizero. Letvægtsstøvlen er blevet opdateret og optimeret maksimalt, og i denne nye version vejer støvlen blot 150 gram, hvilket indbyder til tre ting: fart, fart og mere fart.

På den nye Adidas F50 Adizero er overdelen som noget nyt lavet af det efterhånden velkendte Hybridtouch materiale, som tilgengæld er blevet tyndslebet for at sikre minimal vægt. Samtidig introucerer Adidas deres nye teknologi dribbletex, der er 3d-konturer på overdelen, der skal give bedre greb i bolden i både vådt og tørt vejr.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas F50 Adizero Blå/Orange/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Støvlen bliver lanceret i to forskellige farvevarianter, der begge nok skal skabe opmærksomhed på banen og sprede den brasilianske fodboldglæde. Udover den blå farvevariant, så kommer støvlen også i en farvestrålende og sprudlende orange farvevariant, der ikke kun klæder fodboldbanen, men som også vil kunne gøre sig godt i et karneval i Rio de Jaineiros gader.

Den nye Adidas F50 Adizero er designet og udviklet til at gøre en god støvle endnu bedre. Adidas har arbejdet maksimalt med at forbedre enhver del af den i forvejen populære støvle, og hvad enten det er overdelen, knopssystemet eller indersiden af støvlen så har Adidas brugt feedback fra deres professionelle fodboldspillere for at skabe den ultimative letvægtsstøvle. Den nye Adidas F50 Adizero bliver som vi kender det både leveret i en udgave med mikrofiber og en udgave med læder.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas F50 Adizero Orange/Sort, så kan du se meget mere lige her

Adidas Adipure 11pro har også fået en opdatering, og i en lilla farvevariant ligner denne støvle bestemt ikke sine mere afdæmpede forgængere. Adidas har arbejdet på at forbedre den i forvejen gennemtestede støvle, og det er der kommet denne Adidas Adipure 11pro II ud af, som markerer sig ved et skarpt design og nogle friske tekniske tilføjelser.

Adidas har arbejdet på at gøre overdelen endnu bedre. Der er genvalg til det bløde Taurus-læder, som er blevet tilføjet flere syninger, der giver et virkelig tæt, komfortabelt og personligt fit i støvlen. Samtidig er knopsystemet blever redesignet med flere og mindre knopper samt mere støtte og support.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Adipure 11pro II Lilla/Orange, så kan du se meget mere lige her

Der er til gengæld ikke meget nyt under solen ved Adidas' seneste silo Nitrocharge, udover at støvlen har fået en farve, der skinner ligeså stærkt som den brasilianske sol. Nitrocharge er klædt helt i neon, og der er ingen tvivl om, at hvis man er tilhænger af farverige og opsigtsvækkende fodboldstøvler, så skuffer denne nye farvevariant af Adidas Nitrocharge 1.0 på ingen måde.

Adidas Nitrocharge 1.0 er målrettet holdets motor, der arbejder hårdt i alle kampens 90 minutter, og som har brug for maksimal energi i hver eneste tackling og aflevering. Adidas' revolutionerende Energysling sørger for at holde midterfoden på plads, så man ikke mister energi og får det maksimale ud af sin energi. Selvfølgelig så man kan præstere optimalt i holdets tjeneste.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Nitrocharge 1.0 Neon/Sort, så kan du se meget mere lige her

Adidas kontrolstøvle Adidas Predator LZ II er også tilbage i en mere strålende farve end nogensinde før. Støvlen-siloen har haft mange farver i årenes løb, men få har været ligeså skarpe som denne pink støvle. Selvom farverne skejer lidt ud, så er der tilgengæld ikke gået på kompromis med den maksimale grad af kontrol, som er støvlens DNA.

Fodboldstøvlerne har de velkendte lethal zones på overdelen, der er maksimeret til at give boldkontrol i enhver tænkelig situation. Det uanset om man dribler, skyder, afleverer, tæmmer eller skal forsøge sig med frisparket over i hjørnet. På overdelen finder man det lækre Hybridtouch-materiale, som hurtigt har bevist sit værd.

Hvis du vil have fat i den nye Adidas Predator LZ II Pink/Hvid, så kan du se meget mere lige her

Vi kommer i løbet af dagen til at se nærmere på hver eneste støvle fra Adidas' nye sambakollektion, og vi glæder os til at gå i dybden med hver eneste af disse samba-perler. Hvad synes du om kollektionen? Og hvilken af fodboldstøvlerne er din favorit? Vi hører meget gerne din kommentar her, på Facebook og på Twitter.