Adidas har præsteret nogle ret vilde farvevarianter de seneste par år, men nu tyder meget på, at der er nogle nye farver på vej, der virkelig skriger fest og farver. Manchester City-spillerne Fernandinho, Negredo og Nasri var nemlig alle hoppet i nye Adidas-støvler under deres træning op til Champions League.

Vi så allerede billeder af den modige Predator LZ II-farve på fødderne af Vasilis Torosidis i sidste uge, og nu lader det til at farven har spredt sig endnu mere.

I alle fald var både Samir Nasri og Fernandinho fra Manchester City trukket i den markante farve, som vi snart kan fortælle meget mere om. Støvlen markerer i alle fald et markant skift i udtryk fra de noget mere afdæmpede The Englightened-støvler - og det bliver interessant at se, om Adidas får alle deres Predator-spillere med over i den nye farve.

Predator LZ II har nemlig fået en helt pink overdel med neongule snørebånd samt en skakternet pløs. Og her gik vi og troede, at den pink farve var skrap nok i sig selv... Om det bliver en populær kombination vil tiden vise - men det er et modigt træk.

En anden City-spiller, der fangede vores opmærksomhed, er Negredo. Spanieren var nemlig trukket i en orange sag, som bestemt ikke ligner den nuværende Adizero, som Negredo ellers spiller i. Hvad det så går ud på, kan vi afsløre i morgen - men skille sig ud på banen, det gør den.

Med et par vilde farvevarianter på træningsbanen er der i den grad lagt i kakkelovnen til i morgen, når vi kan løfte sløret for Adidas' nye støvler. Hvad siger du til City-drengenes nye fodtøj? Del meget gerne dine tanker med os herunder.