Ny Nike F.C. forårskollektion

27.02.2019

Skrevet af Claus

Du kan næsten føle, at foråret er på vej, hvilket gør den seneste Nike F.C. kollektion helt perfekt til de kommende måneder. Kollektionen indeholder nye træningsbukser, t-shirt, jakker og mere. Tjek det ud nedenfor!

Nike F.C. kollektion

Den nye Nike F.C. kollektion er lavet til 24/7 fodboldspilleren, som aldrig stopper med at tænke på fodbold og til dem der lever og ånder for fodbold. Kollektionen blev skabt af nogle af de største Nike legender som f.eks. Ronaldo, Figo og Neymar Jr. Samarbejdet mellem legenderne og Nike hjalp Nike F.C. til at nå nye højder hvad angår popularitet og er blevet den kollektion man holder øje med for at se, hvad der lander. Denne nye forårskollektion er ingen undtagelse, da den kommer forårs inspirerede farver og styles der tager fodbold streetwear til et nyt niveau.

Nike har generelt forsøgt at blande pink og sort, da den nye kollektion indeholder nogle vilde farver. Kollektionen indeholder alt fra nye t-shirts, jakker, caps og meget mere. Deres t-shirts kommer med det populære Nike F.C. logo og tekst, mens de også indeholder den smarte Dry-Fit teknologi, som holder dig tør og komfortabel. Derudover kommer der også et nyt sæt, som kombinerer et stort og hvidt design til deres Nike’s Woven jakker og træningsbukser. Disse nye styles vil uden tvivl få dig til at skille dig ud på gaden eller på vej til eller fra fodbold, da Nike F.C. kollektionen er lavet til fodbold hverdag.

Køb den nye Nike F.C. kollektion lige her!