Endnu en fodboldweekend er gået på hæld, og det er blevet tid til at se lidt nærmere på hvilke støvler, der blev foretrukket. Der er masser af forskellige støvler på menuen og bl.a. et par meget specielle Adidas Predator LZ II båret af Mats Hummels.

Det er svært at beklage sig over, at det er vinter og mørkt udenfor, når der er så meget forrygende fodbold at bruge tiden på. Endnu en fodboldweekend er veloverstået, og den bød på masser af mål, flot spil, imponerende detaljer og ikke mindst spændende støvler. Vi har vanen tro kigget på stjernernes fødder og leverer her en omgang støvlespots.

Ben Turner (Cardiff City) Nike Tiempo Legend IV Sort/Hvid/Rød Vi starter med at tage til lokalopgør i Wales, hvor Cardiff tog imod Michael Laudrups Swansea. Cardiff endte med at trække sig sejrsrigt ud af det intense opgør, og det har nok glædet Cardiffs Ben Turner, der var iklædt en efterhånden gammel farvemodel af Nike Tiempo Legend IV i den afdæmpede kombination af Sort/Hvid/Rød. Farvekombinationen er meget ulig de Hi-Vis farver, som vi ser flest af, men vi ser igen og igen, at nogle spillere foretrækker sorte farver.

Andrea Rannocchia (Inter) Lotto Fuerzapura IV 101 Sort/Blå Inters Andrea Rannochia foretrækker tilsyneladende også de sorte farver, og det kan man godt forstå, når det bliver blandet med blåt. Det er ikke hver dag, at vi ser den elegante Lotto Fuerzapura IV 101 støvle, men støvlen står elegant til Inters hjemmebanetrøje, og derfor virker det som et fuldstændig naturligt valg for Andrea Rannochia.

Laywin Kurzawa (Monaco) Nike Hypervenom Phantom Rød/Hvid Det er efterhånden blevet et hit, at ens fodboldstøvler skal matche ens trøjer. I hvert fald virker nogle spillere til at dyrke denne trend. En af dem er Laywin Kurzawa fra AS Monaco, der i nederlaget til Lille nok engang havde trukket et par speciallavede Nike Hypervenom Phantom på fødderne i den elegante kombination af hvid og rød. Det er ikke svært at forstå, at den teknisk stærke venstreback er særdeles glad for disse støvler.

Roberto Soldado (Tottenham) Adidas F50 Adizero Enlightened Tottenhams Roberto Soldado virker også godt tilfreds med at være trukket i Adidas F50 Adizero Enlightened. Den giftige angriber havde dog ikke mål i støvlerne i denne weekend, og Tottenham måtte nøjes med et enkelt point mod Everton. Soldado er efterhånden kendt for at skifte støvler, som vi andre skifter underbukser, og det bliver spændende at se, hvor lang tid han holder fast i disse Enlightened støvler.

Bacary Sagna (Arsenal) Puma Powercat 1.12 Orange/Lilla Arsenal har efterhånden fået en del spillere, som trækker Puma-støvlerne på fødder til kamp og træning. En af de trofaste er højrebacken Bacary Sagna, der viste, hvad en Powercat også kan bruges til, da han leverede oplægget til Santi Cazorlas 1-0 mål mod Liverpool. Arsenal og Sagna endte med at vinde kampen 2-0, og dermed har Arsenal fået slået et hul på fem point ned til de nærmeste forfølgere i Premier League.

Asmir Begovic (Stoke) Sells Silhouette Exosphere Hvis man havde spillet på at Asmir Begovic ville blive første målscorer i kampen mellem Southampton og Stoke, havde man nok fået pengene en del gange igen. Men nogle gange sker der vilde ting i fodbold, og det må man sige, at der gjorde, da Asmir Begovic sendte bolden ind i Southamptons mål på et udspark. Asmir Begovic står til daglig i Sells Silhouette Exosphere, men måske skal han lægge handskerne på hylden og gå efter en karriere som angriber med det giftige hug, han viste frem i lørdags.

Cristiano Ronaldo (Real Madrid) Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy Cristiano Ronaldo var nok engang på pletten for Real Madrid, da kongeklubben på udebane vandt 3-2 over Rayo Vallecano. To gange nettede Ronaldo, og selvom han blot har spillet med støvlerne i tre kampe, så virker der til at være masser af mål i de nye Nike Mercurial Vapor IX CR7.

Xabi Alonso (Real Madrid) Adidas Nitrocharge 1.0 Sort/Sølv/Neon Det lignede længe en sikker sejr for Xabi Alonso og resten af Real Madrid holdet, men med to scoringer på straffe kort efter hinanden gjorde Rayo Vallecano det pludselig meget spændende. Real Madrid formåede dog at holde stand, og på midtbanen spillede Xabi Alonso nok engang en glimrende kamp i sine Adidas Nitrocharge 1.0 i den sort/sølv/neon farvevariant, som ikke er den farvevariant vi ser hyppigst.

Mats Hummels (Dortmund) Adidas Predator LZ II MiAdidas Det var meningen, at Mats Hummels skulle have båret sine specialdesignede Adidas Predator LZ II i sidste uges kamp mod Schalke 04, men der havde han karantæne. Derfor blev det i weekenden, at de noget specielle Adidas Predator LZ II fik debut. Hummels har valgt at lave støvlerne i Dortmunds sorte og gule farver, hvilket står meget elegant til Dormtund hjemmebanetrøjen.

Hiroki Sakai (Hannover 96) Puma Evospeed 1.2 Hvid/Sølv/Rød Vi har set en del forskellige støvler i denne omgang støvlespots, og vi skal da også lige forbi et par hvide støvler. Hannover 96's Hiroki Sakai spillede i weekenden i den sommerlige farveriant af Puma Evospeed 1.2 i Hvid/Sølv/Rød. Man kan sige meget om hvide støvler, men de er i hvert fald altid garant for lidt opmærksomhed.

Vasilis Torosidis (Roma) Adidas Predator LZ II Vi slutter denne omgang støvlespot med et par støvler, som vi lagde særligt mærke til i slutnignen af sidste uge, hvor Roma spillede mod Chievo. Vasilis Torosidis spillede i et par Adidas Predator LZ II i en noget speciel farvevariant, og hvad det er for en sag, kan vi snart fortælle meget mere om.

Denne omgang støvlespots har budt på en masse forskellige støvler lige fra speciallavede støvler til meget gamle farvevarianter. Hvad synes du om denne omgang støvlespots? Og har du spottet noget, som vi ikke har? Vi hører meget gerne din kommentar her, på Facebook og på Twitter.