Manchester United Chinese New Year-kollektion | Læs mere om den specielle kollektion

26.02.2019

Skrevet af Zlatko

Manchester United har en stor global fanbase, og er en af de meste populære fodboldklubber i verden. adidas og Manchester United har lavet en kollektion, hvilket er inspireret af deres kinesiske fanbase, og samtidig fejrer det kinesiske nytår.

Manchester United Chinese New Year-kollektion

Vi ser en større og større interesse for britiske-fodboldklubber i Asien, hvilket år efter år bliver vist med forskellige besøg til de asiatiske regioner af de store britiske-klubber, når de er i gang med deres venskabskampe. Det virker derfor kun som en norm, at Manchester United skal have en såkaldt Chinese New Years-kollektion, der fejrer den store fanbase tradition i Kina.

Det kinesiske nytår er også kendt som Lunar New Year, hvilket er stor højtidelighed, der ikke kun fejret i Kina men også i omkring liggende lande. Ikke alle lande har samme traditioner som Kina i løbet af helligdagene, men Manchester United og adidas har brugt det kinesiske nytår som inspiration til kollektionen grundet den store fanbase i regionen.

Manchester United Chinese New Year-kollektionen giver Manchester United -træningstøjet et nt look, som kombinerer de traditionelle røde og sorte farver med guld detaljer. Designet på træningstøjet er centreret omkring det ikoniske symbol, Good Fortune, som er blevet redesignet med det velkendte ’Lucky Cloud’-mønster i selve symbolet.

Få din stil på gaden til at spille med Chinese New Year-kollektionen, og vær med til at fejre det kinesiske nytår sammen med Manchester United.

FindFind the Manchester United Chinese New Year-kollektionen her