I efterårsferie arrangerede Unisport i samarbejde med Lars Høgh den årlige KeeperCamp, og det blev en forrygende målmandsfest med glade og dygtige talenter, der to dage i træk arbejdede benhårdt på at forbedre deres målmandsevner. Vi fulgte det hårde arbejde med kameraet, og det er der kommet en video ud af, som du kan se lige her.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Unisport KeeperCamp 2013 var en forrygende succes. I hvert fald virkede deltagerne glade og veloplagte, og de brugte to dage på arbejde benhårdt for at forbedre deres målmandsegenskaber. Der blev hentet bolde helt op i hjørnet, helt nede i siderne, og der blev leveret fremragende redninger på et højt niveau.

Unisport WebTV havde ligesom mere end 80 deltagere taget turen til Aarhus, hvor Aarhus Fremad lagde baner til et forrygende arrangement. Der var høj sol, da vi ankom, og selvom det var efterårskoldt, så fik de mange målmænd hurtigt varmen, da de hele tiden var i fuld gang med spændende øvelser. Der manglede bestemt ikke engagement, og hvis du vil fornemme stemningen og begejstringen, så kan du se med i videoen.

Unisport KeeperCamp bliver arrangeret i samarbejde med den tidligere OB og landsholdsmålmand Lars Høgh. Han var nok en gang glad for at se så mange dygtige og talentfulde unge målmand møde op, og de fremmødte nød godt af en omgang seriøs træning af nogle af landets allerdygtigste trænere, der var særligt udvalgt til opgaven.

Der var hele tiden 5-6 forskellige øvelses-stationer med sjove og udfordrende øvelser særligt udviklet til at gøre deltagerne helt generelt bedre som målmænd. Menigen med Keeper Camp er, at målmændene skal tage defra med en god oplevelse i bagagen og noget inspiration til øvelser, de kan lave hjemme i deres respektive klubber. Og det virkede også til, at målmændene havde fået masser af inspiration med hjem.

En vigtig del af KeeperCamp var selvfølgelig også at skabe en god oplevelse og nogle gode kammeratskaber deltagerne imellem, og det virkede til, at der opstod mange gode nye venskaber på Aarhus Fremads baner. Hvis du vil opleve eller genopleve den gode stemning, så er det bare at se videoen, hvor Jakob guider dig godt igennem årets KeeperCamp.

Det var en fornøjelse at se så mange glade deltagere til dette års KeeperCamp, og her hos Unisport havde vi en rigtig god oplevelse. Var du med til KeeperCamp? Og hvad synes du om det? Vi hører meget gerne din kommentar her, på Facebook og på Twitter.