Ny Umbro Pack | Bliv klar til foråret med de nye hvide støvler

25.02.2019

Skrevet af Claus Boysen

Foråret er snart over os og Umbro giver os deres bud på en whiteout kollektion med farverige detaljer. Du kan næsten føle foråret følelserne når du kigger på disse flotte fodboldstøvler, så lad os få noget varmere vejr og nogle stilede fodboldstøvler på vores fødder.

Umbro fodboldstøvler

Vi er næsten ovre de kolde og mørke dage, hvilket vi specielt har oplevet her i Skandinavien, og det betyder at vejret bliver varmere og dagene længere! De nye Umbro fodboldstøvler kommer med en hvid hovedfarve, mens blå og orange/røde detaljer dekorerer støvler, som giver dem et look der der er perfekt til foråret! Umbro Medusae kommer med en næsten helt hvid overdel og orange detaljer på hælen og knopperne, som giver dem et varmt look. Derudover får det lyseblå diamant logo på siden os til, at glæde os til den blå himmel i løbet af sommeren! Velocita er lavet mere farverig, med orange og røde detaljer fordelt på fronten af støvlen, mens snørebåndene og midtfoden også er blevet givet nogle orange farver. Sålen følger overdelen, hvilket betyder, at du får en næsten helt rød front, som fader ud i en hvid hæl. Ligesom Medusae, kommer Velocita med et lyseblåt diamant logo.

Fortsættes nedenfor

Umbro Medusae III

Umbro Medusæ III er en af Umbro’s mest innovative støvler, da de kommer med en innovativ snøreløs læder overdel, mens den bevarer det simple og stilede design. De indeholder også en vævet sok der gør det let at glide ned i støvlerne, mens den også giver den bedste stabilitet og et sikkert lockdown. Den snøreløse overdel gør også, at der ingen syninger er og lader kænguru læderet tilpasse sig til din fod, mens den også absorberer mindre vand, så støvlens form bibeholdes. Umbro Medusae III kommer med en let Speed Pebax ydersål, der øger støvlens fleksibilitet samtidig med, at det unikke knopsystem giver det rigtige mix af aggressivt greb og let manøvredygtighed. Så er du fan af læderstøvler, men gerne vil holde dig opdateret med de seneste innovationer, så er Umbro Medusae III lige noget for dig!

Umbro Velocita IV

Umbro Velocita siloen har været i fart støvle gamet i et stykke tid nu og Umbro er klar med en ny opdateret Velocita IV, som giver de hurtige og eksplosive spillere endnu flere fordele på banen. Bare se på Michail Antonio og Gaston Ramirez og se hvor let de blæser forbi deres modstandere. Umbro Velocita IV kommer med en innovativ sprint+ sål lavet af pebax materiale, som giver en letvægts følelse. Overdelen er lavet med en 3-lags konstruktion, der sikrer det bedste lockdown.

Leder du efter nye støvler der er perfekte til foråret? Så skal du prøve disse nye støvler fra Umbro.

Find de nye Umbro støvler her