Vinteren nærmer sig med hastige skridt og i stedet for at brokke sig over at kulden er på vej, så har vi med en ny kampagne kigget nærmere på det udstyr der kan gøre din vinter lidt varmere og langt mere behagelig.

Det sker langsomt men sikkert. Temperaturen falder det bliver mørkere udenfor og kort fortalt, så kommer vinteren krybende med sin kolde hånd. Det betyder dog ikke, at man behøves at lade fodbold være fodbold og sætte sig indenfor og kigge ind i en tv- eller computerskærm. Hvis man har det rigtige udstyr på, er der ingen grund til ikke at holde gang i fodbolden.

En vigtig del af enhver seriøs fodboldspillers vintertaske er velfungerende baselayers. Det får man i Nike Pro Hyperwarm, der ikke kun holder din krop varm, men som også leder sved og fugt væk fra din krop. Det samme gør sig gældende for Under Armour coldgear, der er teknologisk udviklet til at sørge for at ens krop ikke går i baglås i kulden. Du kan se meget mere til begge kollektioner i kampagnen.

Hvis man vil forbedre sig er der ingen vej udenom at træne. De bedste fodboldspillere træner benhårdt hver eneste dag og har det helt rette udstyr til opgaven. Med træningssæt fra både Nike, Puma og Adidas får man udstyr, der er designet og optimeret til at den daglige træning forløber uden problemer, og vi har selvfølgelig også kigget nærmere på de lækre træningssæt i denne kampagne.

Det er dog ikke kun overkroppen og benene, der kan have det svært i kulden. Både hoved, fingre og hals er nogle af de områder på kroppen, der hurtigst mister varmen, og derfor gælder det om at huske de rigtige huer, handsker og halsedisser. På kampagnesiden er der masser af udstyr at gå på opdagelse i fra Nike, Adidas, Under Armour, Premier Sock Tape, Craft og Hummel.

Ligesom man hurtigt kan miste varmen om vinteren, kan man også hurtig miste sin form. I hvert fald hvis man ikke sørger for at få løbet og få pulsen op mindst et par gange om ugen. Nike har lanceret flere af deres løbesko med Shield-teknologien, der gør skoen modstandsdygtige overfor vand og vind, hvilket der er god brug for om vinteren. Samtidig er skoen med reflekser, så du kan blive set i mørket, og de bliver også set nærmere på inde på vores kamapgneside.

Hvis du sidder og savner Jakobs behagelige røst guide dig igennem hvad de forskellige produkter kan, så kan du selvfølgelig også gense Jakobs anmeldelse af vinterens vigtigste udstyr.

vinter, vinterudstyr, træning, vintertræning, baselayer, hyperwarn, coldgear, nike, under armour, adidas, hummel, craft, unisport, unisportstore

Hvis du vil være helt sikker på at have det helt rette udstyr vinteren, så er der alt muligt grund til at gå på opdagelse i vores nye kampagne. Du kan komme direkte ind på siden ved at klikke på banneret ovenfor. Spiller du stadig fodbold om vinteren? Og hvilke udstyr har du altid i din vintertaske? Vi hører meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.