Puma har lanceret en opmærksomhedskrævende og elegant udgave af den hurtige Evospeed 1.2, som nu er landet på vores lager. Vi kigger nærmere på den nye støvle, der ikke kun er god at spille med, men som også støtter en god sag.

Lad os starte med det åbenlyse - det kræver sin mand eller kvinde samt en god portion selvtillid at bære den helt nye Puma Evospeed 1.2 Pink. Støvlen skiller sig ud fra mængden, og den er skabt til spilleren, der tør være anderledes, og som ikke lader sig kue. For med den skarpe og iøjenfaldende pink farve skiller støvlens sig ud og er på mange måder helt sin egen.

Hvis du gerne vil have den Pink-udgave af Puma Evospeed 1.2, så kan du se meget lige her - pris 1359 kr.

Men hvis man trækker denne støvle på fødderne, så støtter man op om en rigtig god sag og viser, at man ikke kun kan spille fodbold, men også har hjertet på det helt rette sted. Med den skarpe pinke farve ønsker Puma at vise støtten til kampen mod brystkræft, og hvis man gerne vil sende et statement om, at man bakker op i kampen for at eliminere den skrækkelige sygdom, så er denne Puma Evospeed 1.2 helt ideel.

Udover farverne på støvlen, der er skarp blanding af pink, sort og sølv, så er det den samme hurtige, skarpe og lækre Puma Evospeed 1.2 som vi kender den på fødderne af stjerner som Olivier Giroud, Sergio Aguero, Santi Cazorla og senest også Mikel Arteta. Og der er gode grunde til at stjernerne foretrækker Pumas bedste bud på en unik letvægtsstøvle.

Hvis du gerne vil have den Pink-udgave af Puma Evospeed 1.2, så kan du se meget lige her - pris 1359 kr.

Puma Evospeed 1.2 er målrettet og designet til at sikre en unik kombination af fart, kontrol og komfort. Den er derfor designet med tre ting in mente; lav vægt, fleksibilitet og pasform. Disse tre elementer bliver kombineret i en af markedets letteste støvler - Puma evoSPEED 1.2 vejer således sølle 188 gram. Samtidig er den udstyret med en tynd overdel af et japansk mikrofiber, som er med til at holde vægten nede.

Dette enkeltlags mikrofiber er lavet med henblik på at sætte sig som en handske på din fod samtidig med, at du får en enormt skarp føling med bolden. Overfladematerialet har en læderlignende finish, hvilket nok skal tiltale de spillere, der har en forkærlighed for læder, men som også elsker mikrofibers skarpe touch og lethed.

Samtidig har Puma ladet deres GripTex-tekstur på snuden af støvlen gå videre til evoSPEED 1.2, hvor det har til formål at give et bedre greb i bolden især i vådt føre. GripTex-teknologien er en smule klæbrig, og vil derfor give bedre forudsætninger for at have fuld kontrol under især driblinger.

Selve overdelen er stabiliseret og holdt oppe af evoSPEED 1.2's skelet, som Puma kalder Everfit Cage. Tanken bag er, at teknologien skal smyge sig om din fod og give støvlen stabilitet om især midterfoden - på den måde bliver din fod og støvlen i højere grad ét. Støvlen er igen bygget op over Pumas lækre EvoAptoLast, der tager hensyn til fodens naturlige krumning i snuden. Således får du et fit, der nærmest er skræddersyet til fodens form.

Støvlen er fyldt med innovation og det gælder også under sålen, hvor Puma har introduceret deres Speedtrack teknologi. Speedtrack'en er en torsionsbar, der fungerer som rygrad for støvlen og sørger for at dine reaktioner og kraftudladninger bliver optimeret.

Derudover er evoSPEED 1.2 blevet opgraderet med hensyn til flex, som er et af kerneområderne. Under forfoden sidder DuoFlex-området, som sikrer, at støvlen kan bøje og følge fodens naturlige bevægelser.

Knopsystemet på evoSPEED 1.2 er blevet lavet en smule om i forhold til forgængeren, således at knopperne nu er blevet lidt tyndere og lidt længere. På den måde trænger de bedre ned i jorden, så du hurtigst muligt kan få overført kraft og komme ud af starthullerne.

Hvis du gerne vil have den Pink-udgave af Puma Evospeed 1.2, så kan du se meget lige her - pris 1359 kr.

Disse støvler er en del af Pumas #pinkproject, der handler om at samle penge sammen til et godt formål. Overskudet fra salget af disse støvler går til den særligt oprettede Pink Projekt velgørenhedsfond, der støtter kampen mod brystkræft. Samtidig giver Puma 1 dollar svarende til 5,5 danske kroner hver gang en følger nævner #pinkproject på ens twitter eller instagram konto. Dermed viser Puma at de har hjertet på det rette sted, og hvis man gerne vil støtte en god sag med en fodboldstøvle, så er dette støvlen til formålet.

Med denne Puma Evospeed 1.2 Pink så skal man nok få opmærksomhed og blive set, og man sender samtidig et signal om, at man støtter kampen mod brystkræft. Hvad synes du om støvlen? Og er den skarpe Pink noget for dig? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.