Nike har lanceret en helt ny Hi-Vis vinterkollekion, som er født til at du kan skabe den helt rigtige opmærksomhed i vintermørket og ikke mindst holde på den meget dyrebare varme. Kollektionen er designet med den unikke Hi-Vis stil, så man kan blive set fra top til tå.

Det sker langsomt men sikkert. Temperaturen falder det bliver mørkere og kort fortalt, så kommer vinteren krybende med sin kolde hånd. Det betyder dog ikke, at man behøves at lad fodbold være fodbold og sætte sig indenfor og kigge ind i en tv- eller computerskærm. Nike har lanceret en Hi-Vis Vinter-kollektion, der er beregnet til, at du kan holde varmen og træne hele vinteren igennem.

Dermed er der mulighed for, at du kan være helt klar, når fodboldsæsonen igen bliver skudt i gang og foråret igen er over os. Det er der noget tid til, men hvis du vil være et skridt foran dine modstandere, så gælder det om at blive ved med at træne hårdt og seriøst, også selvom vejret bestemt ikke er til det.

Det kolde vejr kan tit være en ordentlig udfordring for ens kropstemperatur, og det kan have store konsekvenser for hvordan man spiller. Med kold luft, sne og regn kan det være en udfordring at få kroppen til at fungere normalt, men det er Nike endnu engang klar til at kæmpe imod. De seneste teknologier er blevet anvendt i Nike Pro Combat Hyperwarm trøjerne, der hjælper med at holde dig varm i selv de sværeste forhold samtidig med at det leder sved og fugt ved fra kroppen.

Hvad enten man er Zlatan Ibrahimovic eller blot en glad amatør, så er det helt centralt, at man bevarer det fysiske og ikke mindst mentale overskud. Det kræver først og fremmest at kroppen fungerer optimalt, og derfor er Nike Pro Combat Hyperwarm bukserne udviklet til, at ens muskler hele tiden kan præsetere, som man gerne vil have det. Hvad enten det er til træning eller kamp sørger baselayer-tøjet for at holde en tør under selv de sværeste vejrforhold.

Man kan ikke rigig komme ud om, at det kræver rigtig gode benmuskler at blive en god fodboldspiller. Derfor kræver det også, at man behandler sine benmuskler ekstra godt, hvis man vil nå toppen. Nike Pro Combat Hyperwarm Compression Shorts giver optimale forhold til ens ben. Udover at shortsene holder ens muskler varme, så sørger kompressionseffekten for at blodomløbet er perfekt, så man kan løbe længere og udstå mere.

Men hvis nu det er rigtig koldt udenfor, kan det være noget af en udfordring at holde varmen i shorts - også selvom det er de lækre Nike Pro Combat Hyperwarm. Derfor er der i kollektionen også Nike - Pro Hyperwarm Compression Tights, der også er lavet med Nikes varmebevarende og muskeloptimerende teknologier. Dermed kan man udfordre selv de vildeste vejrforhold og aldrig lade ens spil blive påvirket af de ydre forhold.

Et mørkt vejr kræver også en bold, der kan ses, og som kan tiltrække sig en god portion opmærksomhed. Og det må man sige, at den nye Nike Incyte Hi-Vis fodbold kan. Bolden er en fortsættelse af Nikes lange arbejde med at udvikle nye teknologier, og bolden er optimeret til at forbedre reaktionsevnen, touchet, boldens banen i luften og ikke mindst synligheden. Den nye Nike Incite Hi-Vis kommer til at blive brugt i Premier League, Serie A og La Liga, og i weekenden får bolden debut.

Det handler om at blive set i mørket og skabe opmærksomhed. Ikke mindst med ens fodboldstøvler. Nike lancerede tidligere på efteråret deres Hi-Vis kollektion, der er skarpe, opmærksomhedssøgende og meget synlig farver til Vapor, Maestri, Hypervenom og Tiempo. Støvlerne er skabt til at blive set, og det bliver de hver eneste weekend på fødderne af verdens absolut største stjerner.

Når den nye Nike Incyte Hi-Vis bold får debut i morgen, bliver det første mulighed for at se den skarpe kombination af en Hi-Vis bold og Hi-Vis støvler. Det kommer til at være en sand farveeksplosion, og det bliver en fornøjelse at se, hvordan skabt design kan oplyse en fodboldbane og bidrage til seværdigheden.

Med den nye Hi-Vis vinterkollektion er der alle muligheder for at blive set og holde varmen, selv når kulden kommer krybende. Hvad synes du om Hi-Vis vinterkollektionen? Og hvilke produkter ville du helst have? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.