I mandags landede den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7, som bød på et vovet og vildt design, og Nike har selvfølgelig også opdateret Cristiano Ronaldos garderobe, så du kan bære Ronaldo-stilen overalt. Vi kigger nærmere på de nye friske tilførelser til garderoben.

Vi har set det så mange gange. På banen har Cristiano Ronaldo ingen grænser. Han nægter i hvert fald at acceptere, at der er noget, han ikke kan på en fodboldbane. For eksempel har han scoret flere mål for Real Madrid end han har spillet kampe, og i denne omgang Champions League har han på 3 kampe scoret ikke færre end 7 mål. Derfor har han selvfølgelig også fået en helt unik fodboldstøvle, der har hentet inspiration fra rummet i den nye Nike Mercurial Vapor IX CR7 Galaxy.

Men også ude på banen har han en stil, der er helt sin egen. Når han ikke har Real Madrid eller Portugal-klunset på, optræder som den éner han er, og Nike har lanceret en helt ny kollektion, der afspejler Ronaldos grænsenedbrydende attitude både på banen og undenfor banen.

Den nye Nike CR7 kollektion tager afsæt i det nye design, som man finder på Nike Mercurial Vapor IX CR7, men der er også blevt plads til at gå udover Galaxy-farverne og lege med stilen, designet og det overordnede udtryk. Alt sammen for at reflektere Cristiano Ronaldos unikke personlighed

Cristiano Ronaldos stil er på alle måde helt sin egen, og den er med ham overalt i alle situationer. Når han spiller på banen, er til pressemøde, skriver autografer eller blot slapper af som det private menneske han også er. Det er en attitude, en tilgang til livet og en vished om æstetik, som gør Cristiano Ronaldo også til et modeikon.

Nike har arbejdet hårdt for at skabe en unik kollektion. Ligesom Cristiano Ronaldo arbejder hårdt hver eneste dag på at forbedre sit spil. En af Nikes designere bag kollektionen beskriver, hvad det er der gør Ronaldo så unik: "Han er en af de mest dedikerede atleter på denne planet. Ikke bare i fodbold, men i alt sport. Hvis du spurgte holdkammerater, hvem der bruger mest tid på at forbedre sig, så ville størstedelen af dem sige Ronaldo."

Med den nye CR7 kollektion markerer Nike for alvor at Cristiano Ronaldo er en éner. At der ikke er nogen ved siden af ham. Ikke kun på fodboldbanen men også udenfor, og der er lagt ligeså meget tid i at skabe en unik kollektion, som Ronaldo igennem hele sit liv har lagt på træningsbanen med en unik kærlighed til fodboldspillet.

En trøje, der med det samme springer i øjnene i CR7 kollektionen er Nike - Trænings T-Shirt Cr7 Navy, der har det unikke Galaxy-design, som vi kender det fra Ronaldos fodboldstøvler. Det stilede mønstre har blå og sorte farver og en flok glimtende stjerner, som selvfølgelig klæder stjernen over de andre stjerner, Cristiano Ronaldo. Produceret i Nikes Di-FIT materiale er trøjen perfekt til at træne med og til at stråle som Ronaldo og de andre stjerner på trøjen.

Det er dog ikke kun til træning, at man kan udstråle Ronaldos selvsikre stil. Med de to trøjer, Nike - T-Shirt CR7 Hero Sort og ikke mindst Nike - T-Shirt CR7 Hero Hvid kan man utvivlsomt vise hvem ens yndlingsspiller er. Trøjerne er fremstillet i 100% bomuld og er lækre at have på og har et rigtig godt fit.

Hvis man godt kan lide at klæde sig lidt casual, men samtidig gerne vil støtte Cristiano, så har Nike også leveret et par CR7 trøjer, der er både simple, enkle og som har Ronaldo-stilen. Med Nike - T-Shirt CR7 Core Blå og Nike - T-Shirt CR7 Core Hvid har man et par trøjer at vælge imellem, når vækkeuret ringer, og man skal til at klæde sig på til en dag på arbejde eller i skole.

Den nye CR7 kollektion er lavet til at repræsentere Cristiano Ronaldos fulde livstil, og det stopper ikke bare ved et par T-shirts. Nike har også lavet et par lækre træningsbukser i samarbejde med Cristiano Ronaldo. Med Nike - Træningsbukser CR7 kan man holde sig aktiv hvad enten man spiller lidt hyggebold til træning, eller blot vil have en behagelig buks at gå rundt i til daglig.

Cristiano Ronaldo er et globalt ikon, og alle hans skridt bliver fulgt med minituøs opmærksomhed rundt omkring i verden. Derfor kan han i den lækre Nike - Jakke CR7 Overlay FZ Hoody sikre sig, at han ikke bliver fanget i et dårligt øjeblik, selv når det ikke er strand-varmt. Trøjen er stilren, enkel og så har den samtidig et par features, der gør den særdeles velegnet til at bryde kulden med. Fronten og hætten har fået et overlag af nylon, så den beskytter mod vinden samtidig med at det giver et moderne udseende.

Det er sjældent, at Cristiano Ronaldo sidder på bænken. Men når han en sjælden gang imellem er skadet, gælder det for portugiseren om at holde varmen, og hvis han bliver kold, vil det være passende for CR7 hurtigt at trække denne Nike - Hættetrøje GF New Master Grå/Sort på. Trøjen har en smart lomme på midten og en omsluttende hætte og med en skarp kombination af grå og sort har trøjen et look, som passer til eneren Cristiano Ronaldo.

Hvis Ronaldo ikke helt kan holde varmen i sine hættetrøjer, så gør han klogt i at kigge mod jakken Nike - Saturday Summerized CR7, der om noget beviser, at CR7-stilen er mere end bare fodboldstøvler og T-shirts. Jakken har et unikt og moderigtigt design, og den er fremstillet i det utrolig stærke Storm-FIT materiale, som samtidig er ganske komfortabelt.

Skulle det så ske for Ronaldo, at han får lidt træningsabstinenser, som han går rundt der i sit casual CR7-outfit, så kan han hurtigt trække Nike - Træningsjakke Amplify på, og lave et par hurtige løb. Udover at have et unikt design, så har træningsjakken også Therma-fit, som holder kroppen både varm og tør ved træning.

nike, nike mercurial vapor cr7, cr7, unisport, unisportstore

Cristiano Ronaldo har stil, og det gælder både når han spiller på banen, eller når han bevæger sig rundt udenfor banen. Det har Nike videregivet med dennne unikke CR7-kollektion, hvor man kan klæde sig som Ronaldo. Hvad synes du om kollektionen? Og hvad vil du helst have? Som altid hører vi meget gerne dine kommentarer her, på Facebook og på Twitter.